Sunday , December 11 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Apabila gambar artis Hollywood tiada gigi (30 Gambar)

Super Lawak: Apabila gambar artis Hollywood tiada gigi (30 Gambar)

Bayangkan apabila artis Hollywood yang popular ini tanpa gigi. Gambar-gambar asal telah diedit dan menjadikan-nye bahan kelakar kerana artis ini bergambar tidak mempunyai gigi. Takde orang nak edit gambar artis Malaysia ke? Haha!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

7 comments

  1. buruk giler

  2. hahahaaa.. anne hathaway yg cun pn boleh jd mcm nenek daa

  3. copy 9gag nye link ape.. cehh

  4. adui ai..klaka

  5. now you know kepentingan penjagaan gigi.

counter statistics