Sunday , November 17 2019
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Apabila gambar artis Hollywood tiada gigi (30 Gambar)

Super Lawak: Apabila gambar artis Hollywood tiada gigi (30 Gambar)

Bayangkan apabila artis Hollywood yang popular ini tanpa gigi. Gambar-gambar asal telah diedit dan menjadikan-nye bahan kelakar kerana artis ini bergambar tidak mempunyai gigi. Takde orang nak edit gambar artis Malaysia ke? Haha!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

7 comments

  1. buruk giler

  2. hahahaaa.. anne hathaway yg cun pn boleh jd mcm nenek daa

  3. copy 9gag nye link ape.. cehh

  4. adui ai..klaka

  5. now you know kepentingan penjagaan gigi.

counter statistics