Saturday , October 1 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Ibu Negara Malaysia ialah? (1 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

5 comments

  1. ye laa…budak tu ingat 'ibu' tu maksudnya isteri perdana menteri kita…

  2. ha ha hadoiii …lawak lawak npak sangat ke'IBU'an dia
    hahahaaaa

  3. number soalan 8 9 mcm pelik Je

  4. org indon ni kot.. kat indon, ibu negara memang maksudnya isteri presiden..

counter statistics