Wednesday , January 25 2017
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Ibu Negara Malaysia ialah? (1 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

5 comments

  1. ye laa…budak tu ingat 'ibu' tu maksudnya isteri perdana menteri kita…

  2. ha ha hadoiii …lawak lawak npak sangat ke'IBU'an dia
    hahahaaaa

  3. number soalan 8 9 mcm pelik Je

  4. org indon ni kot.. kat indon, ibu negara memang maksudnya isteri presiden..

counter statistics