Thursday , December 8 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: iKLan Gangster

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

24 comments

  1. hahahahaaaa..mau pecah perut wa gelak dgn lawak lu org ni.. terbaik !!

    • Awat aq x gelak pun ni. Aq x faham kah atau mmg x kelakaq lawak ni tp ramai kata lawak.. Ermm.. Hahaha.. Wat2 gelak lah gak nk ambil hati Putri.. =)

      • ko tak tengok ke cite KL ganster Wong Fei Hong ?? Atoyai..patut tak paham..kalu tgk mesti kau faham n nak pecah perut ketawa..

        • Putri >Akak ni pompuan yg kesopanan dan kesusilaan sbb tu akak x tgk citer ala2 gengster ni.. wakaka

  2. pergh… dahsyat beb pengaruh kl gangster.

  3. nice parody!! terbaeek la gengster jambu jelatek ni!!

  4. kalau tgh makan kacang tgk video ni boleh tecekik laaa..

  5. serius tak lawak langsung…sepjg 2 aku try nak gelak…but sory bro..failed

    • mel >Kan2.. Puas aq cuba gelak tp x bleh gak sbb x nmpk kat mana lawak nye, aq geletek pinggang dn tapak kaki aq pun aq x gelak gak.. wakaka.. Hah yg ni bru lawak sbb aq tergelak

  6. Lawak giler… Bln2 pose NIH tgk lawak cmni kuar air mata aku

  7. mimik muka malik serupa shial..hahaha..

  8. mimik muka malik serupa shial…hahaha

  9. abg tembam…skit2 ada cam muka aaron la….ha…ha.

  10. sape2 yg tak rasa lawak kena tengok full movie kl gangster dulu baru leh gelak terbahak2..

    • Kiki Lala >Aq tergelak tgk dorg buat lawak yg gagal buat aq tergelak. Aq gelak bkn sbb lawak tuh tapi aq gelakkan dorg.. ahaks

  11. siallll lawak…

  12. terbaekkkkkkkk!!!!guling2 aku gelak..hahaha

counter statistics