Sunday , September 25 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Kartun kelakar geli

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

14 comments

  1. hahahah… taik wat summersault. terbaieeek siyooot.

  2. Peminat Kuceng

    dia berak ke? hahahaha

  3. cit! tipah tertipuuuu…. eeeiiiiiiiii

  4. hahaha..lawak giler…cian katun tu..nak terb*r*k..pn tak der privacy…uols sumer da tgk die..heheheh

  5. ????????? tak paham….x tau pe yg kelakar blur?????????lah…..

  6. mengong….geli r…

    nasib kartun….

    mama cun..kartun 2 tgh buang air besar…!!!!

  7. tahi ke tu? huhuhu.. sebaik tak buat berenang berirama… hahahh

  8. hahaha..taik buat lompatan paling cun hahaha….tp yg paling geli bila air taik splash kat buntot…uweeekkk!!

  9. ntah hape2 ntah……hampeh 8x hampeh…

  10. ending somersault tahi tu tak kemas. splash habis dkt buntut air mangkuk jamban. ahaha

  11. haha this is hilarious….

    mamat tu bengang sbb air percikan taik tu terkena bontot die….

    aku tau korg pun bile berak keras taik yg jatuh tu mesti terpercik air kene bonotot kn? hahahahahha

  12. hahaha…ha? ape ni

counter statistics