Wednesday , July 18 2018
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Pengasas Apple reincarnate di China

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

10 comments

  1. argghhh…tak faham…tolong terangkan… =(

  2. erm..blurrr

  3. ajaran budha menyatakan setiap y mati akan dilahirkan semula…so SJ mntk dia dilahirkan smula dgn harapan dia kmbali kpd kerja dia n diri dia..tp salah..dia kene bermula dgn kosong…dari bawah…so dia x berbeza dgn org lain….pkrja bawahan…haha~ ada paham ka??

    • terima kasih atas penerangan itu. cuma, tak perlu tulis 'korang bangang' itu sebab bukan semua orang tahu pasal ajaran buddha. anda tahu pasal ajaran tu, bagus. tapi itu tak bermakna anda boleh kata orang lain bangang. terima kasih.

    • konsep reincarnate dah betul…tapi kartun ni sinis pada apple yang ada kes penganiayaan pekerja di china..since jobs buddhist, jadi budak china la dia dan jadi kiranya karma la dia kena rasa macamana jadi kuli di china untuk apple…lawaknya karma dan ko gak tak paham lawak sebenarnya

  4. haha kelaka dowh

  5. gini aku rasa…SJ dilahirkan balik di China..sbb tu banyak ipad klon dr china..he he

counter statistics