Thursday , December 8 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Perbandingan Ipad vs. Batu, kami pilih batu!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

6 comments

  1. Teringat lagu Batu Sweet Charity-"Batu sayang kau tak boleh berkata. Semuanya kau lihat walau kau tak bermata…"

  2. tengok pada specification, macam takde apa yg menarik je iPad ni. baik beli laptop terus.

  3. saya pilih batu gak!

  4. yeah! batu ley wat men batu seremban!HAHA

  5. orang yang diatas ni pandai berkata – kata sahaja..tak pernah guna or xreti guna akan bkata sdemikian..pdhal mcm2 apps yang leh menolong khidupan sharian..

counter statistics