Monday , September 26 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Takutkan penjaga parking untuk elak bayar parking

Super Lawak: Takutkan penjaga parking untuk elak bayar parking

Deyumm! Serius sape terfikir macam ni memang wow! Perempuan ini berlakon seperti hantu The Ring untuk menakutkan penjaga parking sebab dia taknak bayar duit parking. LOL!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

10 comments

  1. Serious klako!:D

  2. terbaik punyer orang! haha

  3. Hahaha. Gila lah. Mahal sangat ke parking tu sampai buat macam tu sekali sebab tak nak bayar? 😀

  4. aku nak la kete mcm tue…. hahaha

  5. Sealing muncul tul baru tau

  6. kereta tuh bergerak sendiri masa pompuan tuh keluar parking ker?

  7. Haha macan haramjadah

  8. tiket ilang kot…mahal sgt dendanya….

  9. Hahahaha penakot macam tu selaki….. hahahahaha

  10. harap kete je mahal. hahahahha

counter statistics