Thursday , December 8 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Tatacara menggunakan komputer dengan betul

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

4 comments

  1. Xlawak pn.. Haha

  2. hahahaha.. aku baring je atas katil sambil online kat pc.. pc letak hujung katil.. bila nak online kebot & mouse atas tilam..

  3. position dlm gambar pertama selalunya bertahan 2-3 minit je. pastu tarik kerusi lain, letak kaki atas tu, letak bantal kat belakang, sandar secara santai.

  4. btol la juga…pi x la smpai gmbr yg kdua tuhh…pic kdua tu dha thap smpy gear 10 tuhh…

counter statistics