Sunday , November 19 2017
Home / Lawak Jenaka / Super Lawak: Tatacara menggunakan komputer dengan betul

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

4 comments

  1. Xlawak pn.. Haha

  2. hahahaha.. aku baring je atas katil sambil online kat pc.. pc letak hujung katil.. bila nak online kebot & mouse atas tilam..

  3. position dlm gambar pertama selalunya bertahan 2-3 minit je. pastu tarik kerusi lain, letak kaki atas tu, letak bantal kat belakang, sandar secara santai.

  4. btol la juga…pi x la smpai gmbr yg kdua tuhh…pic kdua tu dha thap smpy gear 10 tuhh…

counter statistics