Friday , April 25 2014
Home / Lain-Lain / Super Lelong: Rumah lelong termahal di Amerika Syarikat (16 gambar)

Super Lelong: Rumah lelong termahal di Amerika Syarikat (16 gambar)

Kalau takde USD87 Juta, jangan impikan beli rumah lelong ni. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. Adoi aku rasa mokhtar al bukhari leh beli lah. Belilah cepat tuk mokhtar. Org melayu first ada rumah secantik tu. Aku nak simpan wit lah. Book umah tu. Sampai 1 juta tahun pun tak dpt. Kalau gitu angan aje lah. Atau pun aku minta derma leh tak . Oh ya sultan brunai boleh beli juga. Telefon aje.mana lah tau allah jadi kan aku berbesan pulak dgn org kayeeeeeee ni. Mana tau . Mawi pin tiba tiba kaye kan. Siapa tau aku dulu pernah ajar mawi masa darjah satu kat sk sinar bahgia felda taib andak kulai.he he he.

  2. Besau sangat… buat penat nak kemas jer…

  3. interior design tak cantik. klu buat banglo baru dgn USD87 juta gerenti dpt buat yg lagi cantik dr ni.

  4. Minah tonggeng.

    Ok gini caranye kita kongsi ramai2 .beli rumah ni utang ptptn , pas tu kita bela anak yatim , pas tu kat luar kite wat tmn air,pas tu sewa helikopter bwk anak2 tu melawat sekitar umah tu dan round round kat amerika panggil barak obama buat cara resmi potong reben sebab atok dan nenek nye asal org islam nigeria. Tapi obama dah murtad sebab bapak obama kawin owang putih. Ok tak .siapa nak kongsi dgn aku.

  5. perghhh… besonya.. takut lak nak duduk kat rumah cam ni

  6. x pnh aku impikn..dunia smentare jew

  7. alaaaa………………… x cukup 1 USD je lg utk beli umah tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. seramnya rumaaah…kene bagi free tggal ctu pn tak nak

    • cantik memang cantik..tp umah yg agak menakutkan kalau tengah mlm…nak2 kalu dok sorang2….peeehhhhhh…berkawan dengan jin la jawabnyee……bek beli umah yg sederhana saje….

counter statistics