Saturday , December 10 2016
Home / Isu Semasa / Super LOL: Cara polis Indonesia menghukum budaya punk di sana (18 gambar)

Super LOL: Cara polis Indonesia menghukum budaya punk di sana (18 gambar)

Ini ialah salah seorang punk Di Acheh, dia sedang menunggu saat kepala digondolkan serta direndam di sungai oleh polis Indonesia di sana. Seramai 65 orang budak punk yang turun ke Acheh untuk menonton konsert amal bagi mengumpul dana anak yatim ditangkap oleh polis Indonesia kerana bikin kecoh menghina agama Islam. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

22 comments

  1. kat sini pun patut buat macm tu utk mat rempit. Rendam Mat Rempit ngan motor skali kat dalam kolam …

  2. BAGUS3……….

  3. indo govern SOKONG skinhead kot..hihihi

  4. dalam bodoh- bodoh orang indon ni…ada jugak sinar kebijaksanaan

  5. SKINHEAD 4 LIFE

  6. hehe.. taubat.. lepas ni budak2 tu join skinhead plak.. hehe:p

  7. potong rambut free…tapi aku sokong wat mcm ni kat msia. Tapi nanti NGO plak blame polis. NGO taikk.

  8. betul… ! kononnya atas nama hak asasi manuasia… ptuihhh!

  9. huahua… matrempit n kutu rayau kt msia patut ikut kene hukum mcm nieee

  10. padan ngan muka,,,, orng nak buat kebikan bt kecoh plak,,, klu tmh ICE CUBE kt air tu lg FREEZE auzubillahimiassyaitannirrajim,,,,, pndai aku mrah kali ini..

  11. cara yg di gunakan di sana patut dicontohi di Malaysia.. aku xnampak pon sepak terajang polis endon ni kt bdk2 punk tu..tp mereka menggunakan kaedah yg rasenye memberi pengajaran+tauladan n sekaligus meyedarkan bdak2 2 seme..

  12. botak oh botak..

  13. mcm masuk PLKN je..hha

  14. punk berubah menjadi skin head..lol:)

  15. macam kepala sami…

  16. Terbaikkk!!! Sesuai dengan jolokan Serambi Mekah. Undang-undang Islam yang dikuatkuasakan di Aceh jangan dibuat main. Teringat masa pergi sana… Masuk waktu solat, semua kedai ditutup. Siap ada notis lagi suruh tutup kedai. Kalau tak tutup, boleh didenda…

  17. ni dekat aceh la.aceh gune undang-undang Islam.malaysia ni je cam hape tah..name je negare Islam tapi hudud pun takot nak pakai.

  18. haha..asal yg pompuan pon xkne botak ngn bukak baju..hehe

  19. Malaysia pown kena buat mcm nie juga baru lah ok

counter statistics