Wednesday , December 7 2016
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Fashion freak

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

10 comments

  1. org ni dah sewel tau sngaja je…..

  2. smart jugak pesen camni..pasni suma laki pakai skirt..bru cun mlecun..

  3. fuuuuhh.. berangin~ je. terasa macam troy.

  4. cam sengal je.. apa hal mamat ni? bagi fresh air kot

  5. Dah macam sepupu sepapat Amir Luqman dah.

  6. Lelaki Islam yang tulen jiwa dan peribadi loyo (loya) tokak (tekak)eir nak pakai macam Mamat yang bermekap dalam gambar ni. Den pun loyo…

  7. motif die berpkaian seperti itu : mnunjukkan kaki nya tiada bulu..haha

counter statistics