Saturday , October 1 2016
Home / Isu Semasa / Super LOL: Filem terbaru Namewee, L***** 2.0

Super LOL: Filem terbaru Namewee, L***** 2.0

Baru-baru ini kecoh apabila Namewee telah me-lancaukan penulis Utusan Malaysia apabila penulis tersebut bersikap bias dalam penulisannya dengan tidak memberi recommendation kepada orang ramai untuk pergi menonton filem Nasi Lemak 2.0 kerana sejarah Namewee yang jelas pernah memburukkan & menghina agama & bangsa majoriti.

Persetankan binatang ini. Kami tak mahu post video tersebut di sini kerana uols boleh cari sendiri di Youtube bertajuk Namewee FxxK Utusan.Yang pasti, gambar di atas kami rasakan sangat menarik & sesuai dengan sikapnye. Jika anda penyokong Namewee atau anda perasan yang anda bukan seorang Meleis (kononnya), teruskan sokongan anda kepadanye, kami tidak menyokong bukan bermakne kami rasis atau filemnya tidak hebat, tapi sejarahnye pasti tidak boleh dilupakan.

Tau pulak Namewee sentap bile orang kondem filem arahannye, tapi die macam tak pernah fikir lagi ramai yang sentap bile die bikin video menghina agama & bangsa majoriti satu ketika dulu.

Gambar dipetik: tinggalkan satu peluru

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

20 comments

  1. …Ya ALLAH, bukakan pintu hati manusia ini agar ia nampak seluas2nya jalan kebaikan MU…amein

  2. tapi tuhan die bukan Allah, so doa ni tak makbul utknye. LOL!

    • takde tuhan lain slain Allah..ape la ko ni.lawak tak kene betoi

    • tuhan didunia cuma 1, Allah SWT, tiada tuhan melainkan Allah, sekiranya seorg Islam menyatakan lebih dari 1 tuhan seolah dia tidak percayakan kalimah syahadah,
      'TIADA TUHAM MELAINKAN ALLAH, MUHAMMAD PESURUH ALLAH'
      hati² ketika memberikan komen saudara….

      • akupunxsukenamawee

        betul2.. baik Begedil Musalman byk mengucap.. x faham buat2 tau.. hati2 bila bg pandangan..

  3. Namewee memang tak guna punya, dia suka suka nak hina bangsa dan agama kita tanpa minta maaf lepas tu bila utusan membuat komen terhadapnya dia tau nak marah…dia tahu tak utusan mewakili melayu..dan staffnya bolih dikatakan semua melayu dan Namewee menghina orang Melayu…bukan kata utusan semua melayu marah…jika melayu memaki danmengutuk bangsa awak…awak marah tak???guna otak sikitlah dan awak tu bukan nya bodoh.

  4. saya rasa orang melayu boikot sahaja filem namewee tu supaya kita bagi kesedaran padanya supaya jgn mudah mempersendakan kami,buat apa melayu nak tengok gambar yg diarahkan olih orang yang pernah menghina kami..ada komentar dari sebangsa dgnnya..melayu singapore bagus…siapa pemimpin singapore??? melayu sana takut dgn cina tetapi bukan melayu malaysia

  5. Orang macam ni petualang. Sepatutnya dihumban dalam ISA. Tapi ISA pulak dah hapus…

    • akupunxsukenamawee

      so nape kerajaan BN x humban jer dia dlm ISA.. org mcm ni la yg ptt masuk ISA.. menimbul kemarahan agama dan kaum bumiputera di Malaysia..
      yg peliknya kerajaan BN sgt berlembut dgn namawee ni..

  6. mcm mana la si gemuk 2 org (AS & AN) nak berlakon dgn cina Pu#@mak nie? dah tak de job ke korang nie? BODOH!!!

  7. bagi aku ape yg di wat wartawan utusan tu boleh di andaikan sebagai " WHAT U GIVE, U GET BACK "..tapi terlebey2 dapat lak sekarang…heran..apa yang nameewe marah sangat ke utusan..bukan ke dah ramai melayu yg benci kt akhbar yg mempertahankan melayu sendiri nih?..mungkin die beranggapan ramai rakyat malaysia membaca utusan…

    • dia marah sume bende yg berkaitan melayu bro..negaraku-utusan-tnb-azan subuh..
      ultimate goal ialah nk ambil alih pemerintahan..strateginye kena la kate org melayu racist sbb x bg hak same rata..bile dah bg same rata barulah diorg bleh kira2 nk jadikan cina mne utk jadik pm..dah same rata kan..kuasa pn same rata la mne bleh melayu je memerintah..masa tu nanti melayu pembelot da sedia ke nk jadik mcm melayu di singapore?:).

  8. satu hari nanti kalau namewee di ingati sebagai pembikin DISEGANI barulah korang nak hargai…ingat sejarah P RAMLEE mcam mana dulu…parti politik mana yg benci dia dulu? dan sekarang parti mana yg gunakan nama dia untuk dapatkan pendapatan sampingan…jawab please..SENI ADALAH HINA BILA DIPOLITIKKAN!

  9. cina ni terlalu babi utk dimaafkan..MAAF

  10. dh macam babi dlm angry bird..

  11. sy berbangsa melayu dan pernah menjd guru di sjkc, ketika kes dia menyanyi lagu negarku itu..lagu itu menjadi siulan dan nyayian kanak2 di sekolah sjkc itu..bayangkan pengaruh dan rendahnya mertabat lagu negaruku di permainkan.kenapa tiada tindakan terhada dia? sedangkan terang2 dia menghina lagu negaraku..adakah bermakna kita boleh menghina lagu negaraku sesuka hati kita kerana tiada tindakan akan diambil terhadap kita….

  12. nayian itu adalah secara peribadi..ketika saya lalu di depan murid terdengar mereka menaynyi lagu tersebut..bukan diajar oleh guru..harap jelas.

  13. Buat pe menunding jari sana-sini, kalau bab pasal nak menyuarakan tak puas hati tu berlambak jer dlm dunia ni tapi hanya segelintir yang nak memperbaiki diri. Kalau tak da angin, masakan pokok bergoyang. Kedudukan orang Melayu takkan tergugat disemenanjung. Kalau rasanya "semuanya" dah sempurna dan teratur apa kes uolz sensitif dan insecure sangat? Orang kata sapa makan cili dia terasa pedas. Brapa kali u uolz tinggalkan solat tiap hari? Brapa kali uolz bersangka tak baik tiap hari? Brapa kali uolz menyebar fitnah/gossip tiap-tiap tahun? Brapa kali uolz mendedahkan aurat dan mencurangi pasangan melalui laman media sosial? Brapa ramai lagi minum arak….melahirkan anak luar nikah, rogol, terima rasuah bla bla bla…..list goes on….sila ubah diri sendiri sebelum mencemuh orang lain, mengossip tentang orang lain tak menjamin masuk syurgerrr….pro-agama konon

counter statistics