Friday , December 19 2014
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Gaya baby tidur dengan ibu bapa mereka (8 gambar)

Super LOL: Gaya baby tidur dengan ibu bapa mereka (8 gambar)

Macam-macam. Hahaha! Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

20 comments

  1. pic no 1 xleh blah….!!!!

  2. haha……

  3. hahahaa… ada yg kbtulan sma la!!

  4. hahaha memang betul la… aku macam tu la… hahahaha

    http://www.diskaun.my

  5. Nasib anak aku tdo kt baby cot …

  6. huhu .. kdg2 smpai kita dok sakit badan bgn pg

  7. haha mmg LOL … !

  8. hahah… sebijik cam bby aku tdo….

  9. masalahnya klo letak dlm baby cot bahaya gak coz dia dh pandai bngun n berdiri hehehee….
    :D

  10. cute !!!!!!!

  11. hoho..mana hang dapat ni haa..

  12. Hahaha… Lawaks!

  13. hahaha.. memang terkene batang idung sendiri lah.. so cute.. mcm mane pun position baby tu tetap cute sgt..

  14. hehehe sm lar gan anak aku…mcm2 aksi dia bt yg paling lwk dia kecik tp blh control satu katil…

  15. mcm tu ler anak bujang aku buat! sakit badan hooo…

  16. Habis ayh nya tk brnafas hahahaha:P

  17. bby letak dkat bawa lah buka tilam tuk bby letak dia kat bawa slmat skit heheh

  18. aku pun sama masa baby -_-

  19. pempuan tu sedap je tido

counter statistics