Monday , June 1 2020

Super LOL: Iklan laman web pencarian pekerjaan di Singapore

Tengok, massage therapist untuk model pun boring dengan kerja mereka. Pastu boleh pulak idamkan kerja office. Ini sangat LOLWUT dan menjengkelkan! Haha!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar …

5 comments

  1. http://www.youtube.com/watch?v=yAyqC7qyAxk : aku rasa diorang tiru yang ini… but overall.. cool video

  2. haha…kesian dia…

  3. hahaha…pakcik tuo tu urut nak ngorat…..

counter statistics