Tuesday , December 6 2016
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Ini baru teknologi Smartphone sebenar (2 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

6 comments

  1. hahahaha…semart fon la sangat!

  2. hahahaha… 😀

  3. haha steady lhaa …. i like.. tringin aku mau dpt hp mcm tu juak.. hahah LOL.

  4. hahaha teringat komik Dr. Slump…

  5. Upin,Ipin dan Apin

    sebab apa telepon tu jalan slow 2 ke laki dia………………….sebab telefon tu ada panggilan dari pompuan lain tuh……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  6. ni komik ilustrasi japan ke

counter statistics