Tuesday , December 6 2016
Home / Pelik / Super LOL: komuter untuk wanita, lelaki masuk kena sepak

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

5 comments

  1. xyahla smpai sepak. halau kuar dahla tahpape

  2. mungkin coz dia org nie spesis degil sgt kot…tgk je la kalo kat komuter malaysia pun…kaum dia jer yg penuh naik komuter sampai kita lak kn mengalah…

  3. mcm sial btl pihak berkuasa sana oh

  4. ok sgt2 klu buat kat malaysia…hahaha..rakyat malaysia mmg kurang ajar..tengik sendiri la ble time nek tren…lu pikir la sndiri.

  5. ceh …….nak pukul laki pulaaaaaaaaa…………………..kesian si laki….kalau aku jadi prime minister at there……….perempuan cant masuk ke tren………..

counter statistics