Thursday , March 23 2017
Home / Pelik / Super LOL: komuter untuk wanita, lelaki masuk kena sepak

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pesta lempar telur dan tepung di Sepanyol (13 Gambar)

Setiap tahun, satu acara tahunan telah diadakan bagi memperingati Hari The Day of The Innocents ...

5 comments

  1. xyahla smpai sepak. halau kuar dahla tahpape

  2. mungkin coz dia org nie spesis degil sgt kot…tgk je la kalo kat komuter malaysia pun…kaum dia jer yg penuh naik komuter sampai kita lak kn mengalah…

  3. mcm sial btl pihak berkuasa sana oh

  4. ok sgt2 klu buat kat malaysia…hahaha..rakyat malaysia mmg kurang ajar..tengik sendiri la ble time nek tren…lu pikir la sndiri.

  5. ceh …….nak pukul laki pulaaaaaaaaa…………………..kesian si laki….kalau aku jadi prime minister at there……….perempuan cant masuk ke tren………..

counter statistics