Sunday , September 25 2016
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Membuat keputusan yang salah di saat genting

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

13 comments

  1. Dalam setiap keputusan hendaklah difikir rasional dan kesannya! Jangan buat keputusan hanya memenuhi kepentingan peribadi.

    • PRU 13 ni tak paham kartun ke..ha3..
      maksud kartun tu, dia igt dia yg paling bwh, pastu igt dia yg akan mati bila potong tali tu..
      sbb tu siap bagi pesanan lagi. last² bila potong dia yg paling atas..ha3.
      so keputusan dia bukan untuk kepentingan peribadi..ha²..

  2. haha…gilow

  3. Sajer jer tu… Memang dia dah plan nak idup sorang.

  4. x paham pon? die potong tali atas ke bawah?

  5. lor, mksudnye..ble dia potong tali tue, dia xpikir masih ader org lagi di bawah yg akan jatuh dengan dia skali…
    Dia xtnya pon pandangan org bwah tue, main bedal jer…
    Hahaha…kartun nie mmg lawak, super LOL!!!!

  6. kartunis failed!

    • kenape failed plak?
      Kartun nie mguji tahap minda kita lar..
      Bg i kartun nie mmg best, sbb kita xkan bleh teka aper endingnyer sampai lar kite tgk picx yg terakhir..
      Mmg menarik..
      5 bintang!

  7. haha paloii….

counter statistics