Friday , September 30 2016
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Romantik biar bertempat

Super LOL: Romantik biar bertempat

Awwwwww! Maca cwiiitt gitu kan? Alololo comey-comey… Puiiii! Kalau di Malaysia, mereka yang romantik tak bertempat ni biasenye golongan remaja IPT yang jawoh dari mak pak diorang, konon-konon shopping kat KLCC macam banyak wit padahal wit pinjaman MARA… LOL! Dok gitu? Takyah uols nak romennnnntik tak bertempat uols, belum tentu hidup bersama lagi. LOL lari tajuk plak.

Gambar kejadian memalukan selepas romantik tidak bertempat after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

14 comments

  1. aloloooo siannya.. cuak giler seigh… hahahhaaaaa

  2. tempat ni mmg cm ni ker banjir??

  3. tak gune nye bf, die tarikss awex nye skali daaaa…

    romantik la sngat tuu..

    BAK KATE PEPATAH :

    bediri same tinggi,

    bile da jatuh, same2 jatuh laa kn..

    huhuhuuu…

  4. gagaggagaggaa…teruk punya bf!

  5. u jump i jump..

  6. gambar 1:

    laki: jagan takut aa amoi, banjir sikit ajer. Demi cinta wa pada lu amoi, wa sanggup belenang ke lautan api. lagi ader naga maa, wa sanggup bunuh paki itu sudu meyh.

    amoi: betul ka, tai lo? ngo hoi leng aa, tai lo. manyak sayang sama lu…

    gambar2:

    laki: aiyya, amoi. tolong sama wa. wa talak tau belenang ooo.. aiyya, manyak dalam ini ayir oo.. sudah masuk longkang loo..

    amoi: apa ini talik-talik wa, tai lo… chi singg aa!!! tadi aa kata sanggup belenang lautan api. ini banjir palas lutut saja sudah jelit mau mati… aiyyyaaaa, abis wa punya bah kut teh sudah mau basah maa..

  7. gambar awek last tuk memang kelakar…..u jump i jump….hehehe

  8. terjatuh longkang la tu. tak nampak longkang sbb air dah tutup semuanya.

  9. xguna punye boipren..ko tarik skali awek ko..aishh

  10. hahh….

  11. tadi kemain gembira, last2 cuak tak terhingga.tercungap2 kau ! haha

counter statistics