Wednesday , September 28 2016
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Sadis apabila berterusan bersin sebanyak 39 kali

Super LOL: Sadis apabila berterusan bersin sebanyak 39 kali

Wanita ini difahamkan telah bersin sebanyak 39 kali di dalam kelas kerana alergik tahap epik. Ade yang kate die fake it. Tapi dari gaya muke merah selepas bersin, kami percaye die tak fake it. Tapi berterusan bersin sebanyak 39 kali ittew sangat LOL!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

3 comments

  1. uiyoooo..dasat gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….aku plg abeh 3 4 kali je..hak hak hak

  2. pistol bersin..

  3. ksian dia…klau aku..mti da bersin x henti2.. skali 2 bersin dh mcm apa… haha …

counter statistics