Saturday , May 26 2018
Home / Lawak Jenaka / Super LOL: Sadis apabila berterusan bersin sebanyak 39 kali

Super LOL: Sadis apabila berterusan bersin sebanyak 39 kali

Wanita ini difahamkan telah bersin sebanyak 39 kali di dalam kelas kerana alergik tahap epik. Ade yang kate die fake it. Tapi dari gaya muke merah selepas bersin, kami percaye die tak fake it. Tapi berterusan bersin sebanyak 39 kali ittew sangat LOL!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

3 comments

  1. uiyoooo..dasat gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….aku plg abeh 3 4 kali je..hak hak hak

  2. pistol bersin..

  3. ksian dia…klau aku..mti da bersin x henti2.. skali 2 bersin dh mcm apa… haha …

counter statistics