Saturday , December 3 2016
Home / Lain-Lain / Super Lost: Ferrari kemalangan teruk di Malaysia (6 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

18 comments

  1. aku tgk ni aritu..brlaku kt area lcct…

  2. ooww..trokkkkk…

  3. perghhh..terok ni..kompom mati org dlm tu..huhu

  4. Please do correction on the TITLE, this car is not SPYDER.

  5. ni bukan spider. rujuk balik pada website ferrari.

    btw, ni kejadian yg berlaku masa test drive kereta ni. ada cerita dlm paper aritu.

  6. semahal-mahal kereta klu eksiden teruk gak,ntah ape yg istimewa pon xtau baiklah pakai kereta murah je eksiden pon xsakit hati

  7. haa …. bawa lagi laju2, kan dah terkena ……

  8. Alozono.. Ajal maut di tangan tuhan.. berpantang mau sebelum ajal.. Kalau maut belum sampai, accident masa pakai basikal pun takkan mati.. tapi kalau pakai kereta mewahpun, ajal yang suda tercatat masa kita dilahirkan sudah samapai menjemput.. maut la juga kita…

  9. takper duit banyak…beli ler lagi satu…..

  10. plat kete wvw..baru lg tuh..br 3 bln nii..sedeh3

  11. keta ancur , duit melayang,, klu aku byak duit xli kta tu, buat sdk amal lbh baik kot:D

  12. insurans cover meh. 430 nh tak cantik. cntik lg aston martin one 77

counter statistics