Friday , October 20 2017
Home / Dunia Artis / Super Malu: Rihanna puji Yuna atau Kim Yu-Na?

Super Malu: Rihanna puji Yuna atau Kim Yu-Na?

Heboh di twitter semalam apabila dikatakan penyanyi Rihanna telah memuji Yuna Malaysia di twitternye dengan menulis “Yuna is topnotch“. 2 jam kemudian, Yuna telah membalas twitter tersebut dengan menulis “@rihanna thanks love!“, namun tweet tersebut telah dilenyapkan oleh Yuna sendiri kerana difahamkan, Yuna yang dimaksudkan Rihanna itu ialah pemenang pingat emas figure skater Winter Olimpik 2010 dari Korea Selatan iaitu Kim Yu-Na. Lol facepalm.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Koleksi Umie Nazeera dan suami berbulan madu di Eropah (16 Gambar)

Diam-diam kini sudah 2 bulan Ummi Nazeera bergelar isteri kepada Dr. Mohd Izzar Anwari. Mereka ...

25 comments

  1. kakakakakakakakakaa…….. hhahahahahahahahahahaaa….

  2. pehh perasannye…..bajet da dikenalike kt negara omputeh ke????

    • ni lg sorang x selidik main bedal je komen.at least ade gak international artis mcm rihanna tu tweet lirik lagu yuna

  3. hahahahhaha…booooooo

  4. sungguh memalukan haaha

  5. ingat Rihana tu buta lyric dan buta suara ke???? puji yuna?? hahahaha what a joke !!! sora yuna mcm katak betong nyanyi dalam krongkong xkan lah Rihanna nak kita sora yuna bagus hahahaha, xmalu ke yuna ni kesian sungguh kesian gua baca.

  6. memang betulla dye puji yuna,..rihanna siap tweet lirik lagu live your life….yuna…it's twice!!!!!!!!!!

    Rihanna ‏@rihanna
    Don't hide from who you are
    Expand
    Reply Retweet Favorite
    14h Rihanna ‏@rihanna
    Live if u really want to
    Expand
    Rep

  7. memang rihanna puji yuna…sila baca tweet rihanna ok..

  8. memang dia puji yuna laaaa…!!!teruknya u all ni..dia retweet lirik yuna live ur live!

  9. ape plak super malu!
    baru jap td skodeng twitter rihanna.mmg betollah dia puji yuna (walaupon wa x brape nk minat yuna).
    mmg rihanna tweet lirik lagu yuna 'live your life'.hadoiiiii.sblm nak malukan org, check dulu!

  10. helloooo..die mmg puji yuna hokeyyyy!!!! :p

  11. don't you know that Rihanna did tweet the lyrics of Yuna's song Live Your Life? please do your research first before pointing out others flaws! jgn laa pathetic sgt k..

  12. admin wajib minta maaf dgn yuna!!! berani ckp berani tanggung!!! dah lah bulan puasa.. patut bangga lah sikit wey, org malaysia… boooo! sian kat mu…

  13. Memang Rihanna tweet pasal Yuna. Gi check kat twitter rihanna. Dia tweet lirik lagu live your life then baru cakap Yuna topnotch. Mediamalaya yang patut face palm ahahaha. Yuna mana ada delete pun. Sah sah tak check betul betul

  14. media malaya xreti guna twitter kut? check conversation. check la twitter rihanna dulu. ahaks.

  15. sape yg tulis article ni mmg bodo!!

    Lain kali baca betul2 kat timeline rihana tu..nmpk sngt tulis article just nk bukak aib org!! See, aib sendiri yg dah trdedah…

  16. Rihanna tweet 'Yuna is topnotch' lepas dia 2 kali tweet lirik lagu Yuna 'Live Your Life' yang telah dihasilkan oleh Pharrell Williams, seorang penyanyi, rapper, producer dan pereka fesyen terkenal Amerika.

    Nak tanya pada media malaya, apa bukti Rihanna tweet pasal Yu-Na pemenang pingat emas figure skater Winter Olympics 2010 tu?

  17. What a stupid statment. You know what. People always try to kick someone who have success with their life. And you the people try to kick yuna. Come on. use your mind stupid idiot mannnnn! Engkau ni kalau dah mulut mcm puaka. Tk leh nak buat apalah. YUN IS BETTER THAN YOU IDIOT!

  18. lain kali sebelum post, siasat betul2. ni ditulis berdasarkan sangkaan semata-mata. kalau nak tahu sangat, cuba tengok lagi apa rihanna tweet sebelum beliau memuji yuna. rihanna post 2 line dari lirik lagu Live Your Life, dan kalau tak tahu, itu lagu yg dinyanyikan oleh yuna dan lagu tersebut juga diproduce oleh international artist pharrell williams. tak salah kan penyanyi seperti rihanna memuji yuna, masing2 adalah public figure. lagi satu, awak mesti salah faham bila tengok timeline yuna, ada option di timeline semua org yg membolehkan kita baca tweet diaorg iaitu: "All/No replies" find out yourself apa kegunaan option tu. jadi maksudnya awak telah membaca timeline yuna under option No replies, yg menyembunyikan reply yuna kepada tweet rihanna. jangan suka sangat nak point out kesalahan org tanpa usul periksa, sendiri juga yang terkena.

  19. Siapa yg malu sekarang? Bongok punya admin. hahahahhahaahahahahah

  20. Joke's on you!

  21. Booooooooooooo…!!

    Admin lg kali check dulu tau…

    Nk tau umur admin berapa?

    Pandai guna twitter x nih??

  22. Ni bkn media malaya tp dh bodo tahap malaya….shame on u media kencing malaya….bertaubat wei….bulan posa ni

  23. Bulan ramadhan, nak memburukkan orang, ambik kau, tuhan bayar cash. Kau yg malu balik. Media mcm ni kasi anjing baca pun anjing ludah je la. Shame on you

counter statistics