Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / Super Melawan: Isteri pemain bola sepak panggil pengawal keselamatan bodoh

Super Melawan: Isteri pemain bola sepak panggil pengawal keselamatan bodoh

0

Nampaknye video ini kini viral di laman sosial. Di fahamkan di dalam ini merupakan isteri kepada seorang pemain bola sepak Kebangsaan yang kini bermain di kelab bola sepak di Johor. Wanita tersebut dikatakan memarahi pengawal keselamatan yang sudah berumur dengan kata-kata seperti “Pakcik ni bodoh, bongok & takde otak“, ” dan “Jantan dayus“.

Kami tidak pasti apa yang sedang berlaku tetapi daripada apa yang kami faham, mereka (pemain bola dan isteri) telah parking di tempat yang salah kemudian pengawal keselamatan tersebut mengarahkan mereka untuk bergerak ke hadapan sedikit bagi mengelak laluan lalu lintas.

 

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

21 comments

  1. Mat yo diam je bini mcmtu..dh same2 perangai x elok begini la jd nye…haha

  2. KURANG AJAR..! TAKDER ADAB.. KALAU MARAH MCMANA PUN.. MANA BLEH CKP DAYUS.. WIFE MATYO NI… PLAYER JDT..

  3. Tekejut aku tengok

    Moga berubah

  4. mengada2 betul,takda adab kesopanan, perasan diri tu hebat sgt ke??, baru jadi isteri pemain bola sepak dah berlagak besar, bkn nya isteri VVIP pun…

  5. perempuan nih lg la bodoh…apa ko dpt???alih aje la kete tuuuuu….nih siap ko rakam bagai…..si mat yo pow boleh wat bodoh jer….perempuan cam nih mmg kuar ajar….siap turun nk berlawan…tunjuk yg diri tu x mau mengalah….ko saja yg betul konon.Sungguh Biadap ko perempuan!!!

  6. bahasa menunjukkan keperibadian, jelas lah di sini perempuan ini tidak memiliki keperibadian yg elok.. pengawal keselamatan itu cuma menjalankan tugas nya, tak perlu lah sampai nak sumpah seranah bagai..

  7. inilah jadi bila org rs diri dh mcm org besar..niat rakam tu kononnya nak bt bukti dia xsalah..skali kena kutuk kaw2..

  8. manusia ni kadang bile Allah bg rezeki lebih sikit mule la lupe diri..x elok camtu..Allah tarik balik rezeki jgn mnyesal pulak..sedih tgk org perangai buruk camni

  9. nak mampus ke betina tu. kalau ye pun pak guard tu salah, adab menunjukkan kepandaian dia.

  10. yg sebelah pak gad tu la jantan dayus… yg dlm kete tu bodoh, bongok & takder otak… harap sekolah je bertingkat-tingkat, bodohnya berlapis-lapis

  11. Pakcik tu tak dayus yang dayus si mat yo…tak pandai nak didik isteri…woiii pakcik tu dah macam umur bapa dia pun nak kurang ajar…nampak sangat perempuan tu tersangatlah kurang ajarnya, buat malu makbapak aje…sedar diri sikit WHAT COME AROUND GOES AROUND

  12. perempuan cam nih selalunya..kl dah berani dengan orang lain…berani juga dengan laki dia,…….kita salah atau betul dengan orang lebih tua harus hormat sikit,….aku rasa betina nih lah yang perlu di ajar,…kalau aku jadi anak pak cik tuh dah aku saman perempuan tak sadar diri…..

  13. saya tak bodoh,saya tak bodoh!Tapi betina ni sundalllll…!

  14. Kenyataan yang dikeluarkan oleh isteri MAT YO memang teramat tak patut.Bayangkan kalau orang lain pula yang mengeluarkan percakapan yang serupa kepada BAPAK MAT YO dan BAPAK BINI MAK YO yang biadap tu!!!!Apa yang dia rasa.Dalam hal ni nampak gayanya MAT YO lah yang paling DAYUS.Kena ajar BINI sendiri hormat orang tua.Kalau tak MAT YO pon bini dia akan buat macam tu jagak kat dia.

  15. pompuan ni tahu ker makna dayus…. jantan dayus tu kat sblh pakcik tu la….bleh jadi tunggul jer ….itu baru dayusssss…..

  16. harga minyak da naik….mungkin sbb tu bini dia mngamuk kot..haha

  17. Pokemon… Kreta nak mahal bayar parking tak mampu…. Harrrrrpuiiit!!!!
    Mat Yo lah lelaki dayus yg sebenarnya.

  18. mat yo takut bini….bini mat yo elok mati je.dari jadi org……kurang ajar xda adab klu bini aku dah lama kena penampar

  19. cian tengok diorang nih…tak ada nilai2 murni….bercakap mcm org tak ada iman….

counter statistics