Friday , September 30 2016
Home / Isu Semasa / Super Melayang: Toyota Vios terbang (4 gambar)

Super Melayang: Toyota Vios terbang (4 gambar)

Difahamkan kejadian berlaku di Felda Nitar, Mersing, Johor. Pemandu iaitu seorang wanita (berbaju kurung hijau) didapati hilang kawalan kenderaannye lalu melanggar divider tepi sebelum berpusing beberapa kali dan berhenti di atas batu-batuan itu. Luckily she’s alive. Alhamdulillah. Namun keadaan kenderaannye menjadi bahan tawa di Facebook dan forum. Lagi gambar lepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

24 comments

  1. PEH….GLER AR DER…NASIB X PAPE

  2. kagum aku…!!!

  3. orang bodoh ja ketawakan kes gni..

  4. cam kat over sea jer………..kan

  5. hantu jembalang

    tmpt ni mmg keras….ade bnde ikut die…pastu bnde 2 yg wat keje 2 trbang

  6. woww..cmne bleh smp terbang cmtu..hahahaha..terpelanting kot..tp elok lak kedudukan die..kehkeh

  7. macamana boleh samapai kat atas tu yek.ahaks takut aku tengok nasib baik pompuan ni ok.

  8. Kesian ko Jah. Semua ni ujian, bersabor banyak2…

  9. pelik jalan kt bawah. tp mcm mana kereta blh terbang naik atas? ada sape2 blh jawapkan. terima kasih

  10. camne kete tue bleh terbang ke atas yek?tinggi tueee..

  11. mungkin terbabas langgar longkang tepi jalan tu kemudian berpusing-pusing dan melayang naik sangkut kat situ.. kes ni mesti laju kat selekoh..

  12. NK TAU JAWAPAN NYE….TYE LA AKAK PKI BJU IJAU TU….

  13. MORAL OF THE STORY: Kereta VIOS boleh terbang…. Kalau x nak kereta anda terbang belilah kereta BUATAN MALAYSIA

  14. dia buat magic kot. :p

  15. takut tgk… tp semua nyee kerja TUHAN, kereta terbang & kakak tu tak cedera.
    hanya DIA yg MAHA mengetahui.

  16. nsb baik tak mati…nie pengalaman aku ms stay kat johor 3 thn…org johor nie kebanyakannye kalo bwk kete mmg laju gile2….kalo kat jln lurus mmg mcm racing la jdnye…tp setakat laju n sondol2 je la bab2 menyelit2 dia org tak berani sgt…kalo yg berani selit2 nie kat kl best…kebanyakan pemandu di johor bawak laju2 bwk kete bwh 2.0cc blh potong kete 2.4cc n keatas…kdg2 tu kete iswara baru tu jer…bawak berdesut2…ada kwn aku ckp "org yg bwk kete cc kecik nie tak syg nyawa mcm org yg kete cc besar…"jgn mara rakyat johor…aku ckp dr apa yg aku tengok di johor…

    • org bnyak merantau

      bodoh ko ni… bkan kt johor je berlaku.. semua tempat ade.. nmpak sgt la ko jarang merantau… jgn nk tunding jari pd org johor jer.. kalau baru keluar tgk tmpat org jgn la nk kutuk2.. pergi merantau tgk tmpat lain dulu.. bebal punya manusia…

    • cerita anda tak penting key…

  17. kereta dia ad sayap tersebunyi la sbb 2 blh terbang.hahaha

  18. cantik batu tu

  19. BAWALAH KERETA LAJU2, JIKA ANDA INGIN PULANG CEPAT KE…… RAHMATULLAH

  20. Mak ai….

  21. akk ni dpt lesen TERBANG kot

  22. OVERSEA APE NYER POLIS MLYSIA TU..BANGANG

counter statistics