Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / Super Meriah: Perkahwinan 7 pasangan kerdil di China (8 Gambar)

Super Meriah: Perkahwinan 7 pasangan kerdil di China (8 Gambar)

Dalam suasana ekonomi sekarang, majlis perkahwinan beramai-ramai adalah satu plan yang baik. 7 pasangan kerdil berasal dari China ini telah berkahwin beramai-ramai dan ia disambut meriah. Kenape Malaysia tak buat macam ni? Kan lebih jimat. Kite nak elak maksiat, tapi nilai hantaran semakin meningkat tinggi, majlis mahukan yang grand, lepas kahwin menanggung hutang pule. Haih.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

11 comments

  1. comel2 sumuanya.. 🙂

  2. Wow.. tahniah..

  3. kt malaysia pn ada mjlis nikah ramai2..saya dlu pn join program cmtu..tahun 2011 dkt msjid wilayah under jawi..dpt duit lg..blik kg cma buat mjlis sanding je..time saya tu rmai sgt2..yg oku pn ada…

  4. sekali tengok macam budak2 kawin pun ada…..

  5. Bole gak buat cam ni, lain kali nk kawen kan anak, bole bincang ngan org setaman, pakat 3, 4 pasangan buat majlis sekaligus. Tak yah org kg. pg kenduri kawen bnyk tempat. Jimat tenaga n wang ringgit.

  6. semua lowerd je…..pki spring racing……btw….tahniah…small n cute….<3

  7. lovely couple.. tahniah..

  8. Comel semuanya

  9. CUTE MIUT PN KAWEN PKI KETE MAHAL TU….LU ORG ADE???

  10. besnyeeeeee =)

  11. semua yew comel2. . .
    sweet jew.. hehe:)

counter statistics