Sunday , August 20 2017
Home / Pelik / Super Nature: Tanah berapi di Gunung Yanar Dag, Azerbaijan (9 gambar)

Super Nature: Tanah berapi di Gunung Yanar Dag, Azerbaijan (9 gambar)

Di Azerbaijan, terdapat sebuah gunung bernama Yanar Dag yang menghasilkan tanah berapi. Yanad Dag diterjemahkan sebagai Gunung Api kerana ia mengumpul dan mengeluarkan gas asli lalu menyebabkan tanah seolah-olah di bakar. Lagi gambar selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pengimbas muka dipasang di tandas awam Beijing, elak kecurian tisu tandas (4 Gambar)

Bagi memerangi masalah kecurian tisu tandas yang berleluasa di tandas awam di sekitar bandar Beijing, ...

6 comments

  1. camping sini best ni…fire camp dah ada, natural lak tu..pastu nak masak xyah susah susah cari kayu dan idupkan api…anytime nak pi je…

  2. Buat BAKAR HANTU KAK LIMAH sedap nie….

  3. ni sikit je tuhan tunjuk…..yang sebenar ….kita macam menidakkanya….Allahhuakbar

  4. letak ayam kt ctu tak smpai stgh jam da msk

  5. subhanallah,allahuakbar!

counter statistics