Sunday , October 2 2016
Home / Pelik / Super Nature: Tanah berapi di Gunung Yanar Dag, Azerbaijan (9 gambar)

Super Nature: Tanah berapi di Gunung Yanar Dag, Azerbaijan (9 gambar)

Di Azerbaijan, terdapat sebuah gunung bernama Yanar Dag yang menghasilkan tanah berapi. Yanad Dag diterjemahkan sebagai Gunung Api kerana ia mengumpul dan mengeluarkan gas asli lalu menyebabkan tanah seolah-olah di bakar. Lagi gambar selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

6 comments

  1. camping sini best ni…fire camp dah ada, natural lak tu..pastu nak masak xyah susah susah cari kayu dan idupkan api…anytime nak pi je…

  2. Buat BAKAR HANTU KAK LIMAH sedap nie….

  3. ni sikit je tuhan tunjuk…..yang sebenar ….kita macam menidakkanya….Allahhuakbar

  4. letak ayam kt ctu tak smpai stgh jam da msk

  5. subhanallah,allahuakbar!

counter statistics