Sunday , December 4 2016
Home / Pelik / Super OMG: Gadis cantik yang … (12 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

9 comments

  1. Ini lah dunia,Wanita telah berubah penampilan.Muka wanita badan lelaki. Anda suka.

  2. datin ct body ketul

    Badan lelaki semua mcm tu ke? Salah la, badan lelaki pun lagi boroi. At least dia jaga kesihatan pergy gym, ni tak…kebanyakan cuma kerja, balik rumah, tak rti reti nk pergy bersenam..makan tak jaga, melantak nasi lemak tgh malam buta..pastu byk penyakit…takkan anda suka dgn cara kehidupan yang tak sihat itu. Try to take it positively before comdeming others 🙂 peaceno war

  3. datin ct body ketul

    At least dia chantek, muka lawa, badan slim….kalau takda lelaki nak dia tu nasib lah, dah jodoh kan. Dun judge the book by its cover..kalau tak suka tgk jgnlah tgk!

  4. Erk lawa ke badan camtu? Huhu..

  5. Joy, badan kau lawa ke?

  6. x stim lgsng ako tgk… nenen dgn jamban kecik jer, lengan besar alam iiieeeewwww… x horny lgsng a'ar… maybe perot die jer kot yg cantik. x mcm kebanyakn ppuan malaysia ni, perot boncet mgelebeh 2 blm msk selulit lg.. hurmmm 'kebanyakan' fact….

counter statistics