Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / Super Pelik: Apa kelakuan ini? #1

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

22 comments

  1. gambar yg atas tu yg paling euwwwwwwwwwwwww!

  2. gambar yg paling ats tu yg paling euwwwwwwwwwwww!

  3. eeiiiiii… mual aku tengok.. uwekkkkkkk 🙁

  4. gambo yg last tu diorg nk wat batu nesan ke replika tu??

    gambo 1st nmpak cam dh di'photoshop'kan. pixel nmpak xsama. lg pon, xkan la org jepun buang taik selonggok camtu je. besar ya amat, bergulung-gulung plak tu.

  5. semua gmbar di ats eerrrghhhhhhhh

  6. Aiyooo.. Ini mcm pn ade ke? Ishh

  7. Gambo last tu, bukan batu nesan. Aku tgk lain mcm jek… Hehehe

  8. heh.gambor last kan, pegang bnda alah yg sulit tuuuu…tetttt~

  9. gmbar last tu time Kanamara Matsuri kat Japan….. salah satu festival kat sana

  10. orang jepun semakin tidak bertamadun..jadi tiada apa yang perlu kita respect dengan mereka ni..

  11. mmg patut la pon jepun kene tsunami..perangai merepek2 je!

  12. ermmm…pengaruh komik btol r,diorang nie

  13. perempuan jepun mmg suka & admire benda yg gambar last tu, kat kaki lima siap ada dalam paket (DVD)..!

  14. gambar atas sekali tu gambar apa..

  15. Perangai jpun mcm org x dek otak….bangga sgt la tu…

  16. gambar atas tu paling FFFUUUUUU..

    Eh..gambar last tuh? Perghh.. blh maen dukung begitu!

    haaahaha

  17. org jepun kan tooooo much imagination….wadahelll.

  18. yang gambar pompuan peggang tu memang kepercayaan dorang…

    kalo x silap macam perayaan kot….

  19. sial jerk..cam tak de aktiviti b'faedah lg y bley d buat !!

  20. gmbr bawah skali tu bantal wat tido…kan aku dah cakap jepun memang bpelik………….

counter statistics