Wednesday , September 28 2016
Home / Lain-Lain / Super Pelik: Apa kelakuan ini lagii1!!1 #2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

6 comments

  1. orang ni high(dalam keadaan khayal ganja), sebab tu lah dia nampak kambing dan anjing mcm perempuan sedang menari.
    x pasal2 dah kena tangkap sbb abuse binatang ..

    tapi iklan ni sebahagian dari agenda illuminati juga ni.. kerja konco-konco dajjal di kalangan manusia.

  2. apa bende la dorang nie..giler btol.

  3. video ni cite pasal org otak blue. Main dgn binatang!

  4. apekebenda la diorang ni. takde pekdah punya video. ingatkan apa la. jenuh aku fikir.

  5. mula2 aku pun tak faham, tapi bila baca komen2 video ni kt youtube baru aku tau pasal fantasi manusia dgn haiwan. oh geli! agak2 yang manusia banyak bulu yg mcm monyet ngan yg mcm musang tu ada kena mengena tak? hm…..

  6. ape motif video bangang ni!! bodoh!!

counter statistics