Wednesday , July 8 2020

Super Pelik: Awan pagi yang unik tapi pelik di pagi hari (4 gambar)

Gambar ini di ambil di pagi hari di Kearney, Nebraska. Pelik tapi cantik! Gambar penuh di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

11 comments

  1. Subhanallah…semuanya atas kekuasaanNYA…

  2. mcm aliran air…dgn kehendak Nya,mcm2 boleh jadi…

  3. sgt cantik .. bertuah jk dpt lihat scara live .. subhanallah ..

  4. ni bukan edit ke? sori…tanya je

  5. pelik tp bnr kot..

  6. Subhanallah..

  7. Macam obor-obor…

  8. Sy rase ni sume edit jer..skg kn kemera leh photoshoot mcm2…..

  9. Macam ice crim 🙂

counter statistics