Tuesday , December 6 2016
Home / Isu Semasa / Super Pelik: Gadis Nigeria jual “cinta” di Itali (12 gambar)

Super Pelik: Gadis Nigeria jual “cinta” di Itali (12 gambar)

Kami merupakan pembaca tegar blog Mazidul Akmal, dan beberapa bulan ini kerap post mengenai golongan lelaki warga Nigeria yang ditangkap di Malaysia atas pelbagai sebab. Well, you can read iy in his blog. Tapi ini gambar-gambar nasib gadis warga Nigeria yang merempat di Itali.

Di sana, mereka juga sebagai pendatang haram. Tidak mampu berbuat apa-apa kerana tiada duit untuk pulang kerana masuk ke negara itu secara tidak sah, maka mereka bertindak menjual “cinta” mereka dengan sesiapa saja yang berminat dan menjadikan semak & hutan sebagai port melepaskan “cinta” untuk menyara hidup mereka. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

27 comments

  1. kesian pokok2 kat hutan tu… ari2 tgk maksiat…

  2. yeeekkkk..! nak muntah pun ade gak ni…

  3. euhh…trok ehh…. gilaa!! kt mlysia pn mau buat maksiat..pigi lha ngra kau sndri .. spa sruh msuk mlysia tnpa sah.. ngok! apa lu org punya ngra mcm mlysia kha? mysia punya prturan weii..! bukan ngra sbgrn.. ceh,,bikin panas…

  4. ahahaha…tu la nak komen tapi x paham…..diaorang kat ITALY lah bukan kat malaysia

  5. org len komen dia pn nak join skali… termalu diri sendiri

  6. eiuuuuuu gambar kedua tu kondom ke.uwerkkkkkkkkkk 😛 😛 o.0

  7. bodoh gak kalo komen tanpa usul periksa..haha….

  8. gambo yg last tu, kelambu ker tempat gayut. HAHAHAHAHHAHAHA….

  9. aku tak rasa dia orang nak jadi mcm ni. terdesak sgt ni, tgklah bkn ada rumah pun. kat negara asal susah, ingat dtg negara org leh senang sikit nampak gayanya ssh jugak lah.. kesian..

  10. sian kat…kalo ujan or musim sejuk mcm mn la dia org tu…

  11. Ya allah….ke manakah maruah diri kiter sbg wanita?…agama adalah kunci bg menghindarkan diri kiter dari perkara ini…..Melalui pegangan agama islam yang kukuh dapat menyelamatkan diri sertamaruah diri kiter sbg wanita…..

  12. bila kiamat makin hampir,penzinaan berleluasa di tepi jalan

  13. TERDESAK AR KOT, DAH PON NAMANYA KT TMPT ORANG,, LG2 PNDTNG HARAM,, NAK KEJE SAPA NAK
    SMOGA SMUA WANITA ISLAM TERHINDAR DARI PERBUATAN INI,,,

  14. Ala kt mesia pun sama gak…lg teruk lot sebab yg kt mesia depa buat seks kt tanah perkuburan, was in the berita tv3 last week if I remember.

  15. Madueke Balarabe Olusola

    I seriously urge the Malaysia Police Force to closely investigate on this Car, C-Class, Silver Coloured Mercerdeze-Bnez, with Plate Number, WSX 9682……If you honestly do, you might as well find more clues and links into a very BIG Drug Click in Malaysia.

  16. This report is not factual and it lacks evidence. This "Onochie" of a guy that was murdered in a cold blood do not molest any woman. I can see this reporter as a racist and bias person. Is there any proof or evidence that can attest that this report is true?

    I believe in God the Almighty. He will surely justify every false accusation levied against this innocent young man that was murdered in a cold blood. God will also justify this reporter who reported false information without a substantial evidence. I felt that Venice Hill condo have cameras. Why can't this reporter preview the camera before he published this false information. I believe that God that sees in light and darkness must surely judge this reporter and the same thing that happened to this deceased will visit him and his generation.

    This Rela group who were collaborated by the minor Indians have assaulted and battered many African inhabitants in Venice Hill Condo where the inhabitants that was victimized alleged a police report and nothing has been done about it till date, I feel the problem of Indians is "frustration"," envy" and "jealousy". I despise this set of race with passion! May God forgive me… They are such lazy that they do not have any option than to embark on gangsterism with their frustrated nature to humiliate foreigners. Meanwhile this people are like refugees in Malaysia who could not find their way back home to India where their brothers are dying in anguish and poverty. We Africans visit countries and always like to go back to our father's land which this set of idiots will never do rather will spend all their life time and generation outside their homeland.

    We Africans are just respecting the law of Malaysia and will not like to violate it. Not that we do not know how to retaliate or commit murder as well. They are not stronger or rugged than Africans. I laugh when i see most of them like chicken feathers that ordinary wind can blow off claiming to be gangsters. They should thank the law of the land of Malaysia and moreover we have been imbibed to be a good ambassadors of our country, that is why we are playing calm.

    The Malaysian Government should seriously warned this lazy and foolish Indians to stay clear from foreigners, otherwise we will take the laws into our own hands.

counter statistics