Thursday , September 29 2016
Home / Pelik / Super Pelik: Gambar Albert Einstein berpakaian pelik (2 gambar)

Super Pelik: Gambar Albert Einstein berpakaian pelik (2 gambar)

Betul ke ni? Mesti ramai yang cakap ini teknik super impose bla bla bla. Mungkin ya atau memang pun. Lagi satu gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

18 comments

  1. yahudi memang pelik2..mamat ni mesti gay..

  2. Selain seorang saintis, dia ni juga bolehlah kita katakan seorang fashionista. Betoi ka tu kaki dia… Cantik dan lembut semacam ja kuku dan kaki dia.

  3. apa yang pelik? dia pun manusia biasa. takkan nak guna baju saintis jugak masa bersantai? tak ke lagi pelik?

  4. satu je yg aku setuju agak pelik iaitu sepatu dia. mcm sandal perempuan la pulokk…

  5. aik… kaki macam perempuan.. jer

  6. haha…photoshop fail…coba korang tgk betui2 kaki kanan dia2….ada otot terlebih pulak..ooops

  7. Jeng jeng jeng

    Aku mcm pernah tengok gmbr part kaki ni tapi lupa ler kat website mana.. kaki tu memang ppuan punya. Gmbr lama gak. Sandle tu utk ppuan ler.

  8. jejarixruncing

    ape ade hal dia nk pkai ape pon..yg ni pon jd isu ke?? hoho

  9. superimpose~kaki pompuan kott…

  10. AJ : xpyh la gadoh2…

  11. a man who killed millions of people….

  12. x pelik pn …..emmm

  13. Apa yang pelik nya???

counter statistics