Saturday , December 10 2016
Home / Pelik / Super Pelik: Hadiah voucher plastik surgeri dari ibu (5 gambar)

Super Pelik: Hadiah voucher plastik surgeri dari ibu (5 gambar)

Ibu kepada kanak-kanak ini, Sarah Burge, telah membuat kejutan di majlis hari lahir anaknye yang berusia 8 tahun dengan menghadiahkan voucher plastik surgeri bernilai sekitar RM 23 ribu! Dia berharap anaknya akan menggunakan voucher tersebut apabila anaknye sudah berusia 18 tahun. Gile!

Sarah juga telah menghabiskan wang sebanyak RM 0.78 juta semata-mata untuk membuat 100 jenis plastik surgeri buat dirinye sepanjang 20 tahun yang lepas. Gambar penuh after the jump.

Sumber dipetik: Daily Mail

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

18 comments

  1. 😮

  2. seriously…mmg patut pun blh bygkan muka mak dia b4 surgery mesti mcm ank dia jgk tp syukur lah…ape yg ade aduhaiiii baik sedekah jer duit tue tak pun simpan

  3. klu buat jd cantik xpe..ttp huduh gak..huhuhu

  4. kesian aku nengok orang yang hidup main hidup je .. tak berlandaskan pada agama. suka hati nak buat apa. takde pantang larang. endingnye sedihh!!

    • orang yg tak ada pegangan agama memang hidup janji hidup je. hidupnya tido, makan, p kerja balik kerja. hujung minggu party mabuk2. bila sedih mabuk, bila happy pun mabuk. kesian..

      mak budak ni low self-esteem and dia ajar anak dia pun jadi mcm tu..kesian budak tu. tgk gambar yg ke 4, ada ke mak ajar anak bergambar gitu.. hampes betul

  5. dah buat pbedahn sampai 100x pun masih nampak kedut bawah mata. kesian…

  6. entah ape la yg akn jdik klau dia tue nanti….mesti lgi teruk muka dia

  7. erk? what the heck?

  8. anak dah cantek,nak camne lg? ehhhhhehhhh manusia xpuas ngan apa yg ada
    bagi kebajikan duit2 kan baik

  9. pengorbanan seorang ibu terhadap anaknya,sangat bangga klu mempunyai ibu yg mcm ini.

  10. YUCKS ~ perlu ker?

  11. bagi aku la baik duit tu guna utk benda yg berfaedah……
    daripada die bg anak die voucer tu….
    baik die simpan duit untuk mse dpan anak die….

  12. Die rasa anak die xcntik mcm die gak haha…kcik2…ajar anak bnda bkn2..maknyer aku tgk mcm bapok

  13. What kind of mother??!!!

  14. valid lg ker voucher tuh after 18years????

counter statistics