Sunday , December 4 2016
Home / Pelik / Super Pelik: Iklan gula berangin pelik menggegarkan otak anda

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

9 comments

  1. apa kaitan iklan tu dengan gula berangin tu.. x faham..

  2. Ye la,apa kaitan drama dgn gula brangin pelik tu..confuse aku.

  3. aku lagi konpius 🙂

  4. So kalo kita makan gula-gula tu, nanti kena tindih ngan ikan paus? Bapak kita adalah mak kita? Wadahel.

  5. iklan ni buat aku rasa macam aku bukan manusia…hehehe

  6. konon konon makan gula gula tuh nanti kalau dapat berita mengejutkan, takde aa sampai kena heart attck or mati ke huhuhu

  7. iklan ni nk tunjukkan benda yg kite x expect,mcm drama td la.. utk gula2 tu pulak,kite x sangka dlm gula2 tu ade liquid surprise. lebih kurang camtu ar~

  8. wat dafuq?????

counter statistics