Wednesday , September 3 2014
Home / Pelik / Super Pelik: Lelaki forever alone hidup bersama 9 patung realistik (4 gambar + 1 video)

Super Pelik: Lelaki forever alone hidup bersama 9 patung realistik (4 gambar + 1 video)

Lelaki ini bernama Everard Cunion, berasal dari United Kingdom dan seorang agak forever alone kerana mempunyai masalah iaitu tidak pernah berjaya memikat perempuan.

Maka dia telah mengambil keputusan untuk mendapatkan patung realisitik yang rupa seperti manusia. Dia kini tinggal bersama sembilan patung realistik yang lain. Dafuq! Lagi gambar dan video after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

12 comments

  1. jgn main dgn patung2 tu dah lar

  2. menakutkan… jgn malam2 dia hidup sudah … seram…

  3. sedih juga kehidupan dia ni

  4. itu memang sex toy laaaaa…… nak rupa mcmaner semua boleh tempah

  5. aiyohhhh…memang sahih forever alone…tidak berjaya memikat wanita ke, sebab dia terlalu pervert sampai wanita takut dgn dia.

  6. ceh…nang paloi ….

  7. Kesian kat dia. Kalau lah patung2 ni boleh jadi Pinnochio yang akhirya jadi manusia, tentu lelaki ni seronok banget sebab dapat pompuan2 yang lawor.

  8. kesiannya kat pakcik ni….

  9. mmmmmmmmmm

  10. tringat aku kat satu episod csi new york…

  11. sah gila…paling gila

  12. apelah dh besar pun nk main ngan patung ….. hish…hish..hish.. kesiannye

counter statistics