Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / Super Poyo: video Sasha macam cantik jew, macam cantik jew

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

17 comments

  1. Adoiiiiyaaiiii….speechless..xtau nk rs apa…hihi.lawak la bebudak zmn skg….cm chantek jew csm chantek je..siap ngn muka n mulut lg.pengsan bgn pengsan bgn tgk vid ni

  2. kalo tak make up ni sure macam mayat idup.. sebabkan eyeliner & lens je mata dia nmpak galak.. tp mengarut le budak2 zaman sekarang nih suka memalukan muka sendri kt laman alam maya…

  3. muka macam nak mintak kena kahak jer, macam mintak kena kahak jer..
    lol!

  4. MEH… ku kasi tapak kaki ku pat mata mu shasha…
    bukan mcm cantik jew.. confirm makin jadi cantik!
    wahahaha!
    sudah datang betol aah betina perasan…

    *perempuan tahu perasaan malu.. BETINA takde perasan malu*

  5. Dh lame br mau upload ke..lembab!

  6. Nak muntah aku tgok..menyampah btul larrr.

  7. hahaha…byk kali puji diri sndiri, sbb x de spe puji selama ni….sape2 nk kahak ngn nak tapak die ni g legoland, aku rs die ni staff legoland tgk baju die…

  8. Memang cantik la tapi huhu fikir sendiri la

  9. Cam cacatttttt je

  10. cam giler jeww…cam giler jewww

  11. Mcm jamban..tu yg btl nye!

  12. Dia melawak je kottt, rileks la. Sila cuba faham jenis2 lawak yg ada kat luar sana.

  13. CACAT OTAK DIE NI…

  14. budak2 sekarang berani sangat…malu tiada dah…nak cakap pun susah…cakap lebih2 lari dari rumah…jauhkanlah…semua tu…

  15. Tersangat2 lah macam lahanat! Phuiiii!!

  16. Pki kontek lens blehla mate tu konon cantek..mate tipu x ori..cantek mende..puiiihh..hakkktuiih

  17. erkkk pelik2 bebudak sekarang.. confirm lepas ni David teoh amik berlakon hihihi
    My recent post Suzuki EXTRIGGER – Monkey Bike Elektrik Yang Superb Cute

counter statistics