Tuesday , May 26 2020

Super Prank: Bersin berair ke arah orang dalam lif

Boleh pulak diorang ni buat prank bersin dalam lif. Ada yang ok, tapi mostly yang terkena tu bengang dengan tindakan bersin yang melampau. Haha!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar …

3 comments

  1. Hacuih!

    Ayuh kawan jaga kesihatan,5 panduan bersih LIFEBUOY!haha,buat iklan lifebuoy plak.

  2. Eleh yang last sekali tu nak EMO sangat tu pehal?Dah malu kena prank,pastu nak marah..cover malu latu..hoho

counter statistics