Monday , September 26 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Prank: Pinjam handphone kemudian jatuhkan

Super Prank: Pinjam handphone kemudian jatuhkan

Pernah rasa apabila ada orang perlu pinjam handphone kita untuk urgent call tapi end up handphone terjatuh? Agaknya kalau mamat tu badan kecik mesti ramai yang kena prank tu dah belasah dia kan?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

3 comments

  1. shaaaaaaaaaaaaaaaa

    Boringnya prank.. yang last tu je best.

  2. prank yang penakut.. tak dan nak kena tabuh dah cakap….

  3. Hahahaha

counter statistics