Saturday , July 26 2014
Home / Isu Semasa / Super Psiko: Pembantu rumah melambung anak majikan

Super Psiko: Pembantu rumah melambung anak majikan

lambonganakmajikanindonbabi

Memang psiko kalau dapat pembantu rumah seperti ini. Kepada semua ibu bapa, sila berhati-hati ketika memilih pembantu rumah, paling tidak sila pasang peralatan cctv di setiap lokasi rumah anda supaya dapat mengelak perkara sebegini berlaku. Majikan ini melihat rakaman cctv secara online melalui laptopnya ketika bersarapan di restoran sekitar jam 7.45 pagi.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

17 comments

  1. Amah sial nie patut mati!

  2. CELAKA PUNYA BIBIK……. nak ambok ko mahal… nak gaji mahal….. bayar tu bayar nie… QUALITI PODAH….. gua dapat gua REMBAT……

  3. Harap amah dpt hukuman y setimpal .. teringat anak kat rumah bile tgk video ni ..

  4. Ya Allah. Celaka ke atas kamu, pembantu rumah. Memang psiko amah ni.

  5. sakit jantong aku tengok

  6. rakyat malaysia sekalian, tak payahla nak amek amah2 indon ni sume,kebanyakannye tak betol,sewel. sedara mara aku dh byk kena aniaya.. smpai dah nak hancur rumah tangga pn ade. amah tu nak amek laki makcik aku. pastu guna2 bg tuan rumah x melawan. pliss.. even video ni pun terbakor jiwa tengok

  7. nk tercabut jantung tgk dia angkat baling lambung…semoga adik mohd hareez kembali sihat aminnnnn

  8. bnaggan sungguh la celaka nie

  9. x boleh nak tgk.. x sanggup…
    harap amah tu rasa kesal sepjng hayat …
    mmg bangsa x boleh caya…

  10. kerajaan indonesia bising kalau amah dr negara die kn dera.bwt pc bagai nk ckp kerajaan malaysia ni terok.ni bdk ni kn dera xde plak ckp pape.mintak maap pon xde..

  11. Balasan akn menuggu wahai amah

  12. Harap amah psiko ni mendapat hukuman yg setimpal dgn apa yg dia bt, baru puas hati semua rakyat Malaysia..Jgn kasi muka sgt pd warga asing ni..

  13. aku xsanggup nak tgk…aku pn xtau apa option yg parents ada utk jg kebajikan ank smade kt rmh/nursery…sume mcm dah xselamat…nk benti keje,ssh gak…bkn laki gaji puluh ribu sebln!…dgn kos skrg,suami isteri mmg kne keje…nak anta kg mintak mak jg,xkan tiap bln nk blk kg?…g pn mak dah tua,ne larat nk jg cucu..dah la mak susah payah jg kte,ank kte pn mak nk jg?…so?…apa option yg ibu bapa ada?…

  14. babi punya tukang gaji…aku jumpa si sial ni aku lambung dia cam dia lambung budak tu,aku tarik rambut dia seret kt jln raya…aku teringin sangat nk jumpa minah indon sial ni…

  15. mg sial punya amah dah ar awk 2 pendatang mintak keje kt cne pas2 bt perkara mcm 2 mg banggang punya org. kalu aq ada kuasa setakat penjara 20 tahun mana cukup sebat 1 kali baru dia tahu sakit atau x mcm mana dia lambung2 budak 2. mg bodoh punya manusia baik x payah jadi manusia jadi binantang aja senang.

  16. rakyat msia masih lagi baik sbb xde yg g serang kedutaan indon…igt x kes model indon yg khwn dgn adik sultan kelantan tu (aku lupe nme dia)…dorg siap baling taik g…kesimpulannye,indon2 ni mmg !@*!$*$#&%*#%&#*%&@………

  17. rakyat mesia neh cakap jer lebey.. nk parang la..nak tembak..nak lawan.. bila jd mcmni bisin kat fesbuk ngan blog jer.. .. patut la BN bole memerintah 55 tawon…

counter statistics