Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / Super Pwn3d: Pemandu Ferrari vs. Pegawai Polis

Super Pwn3d: Pemandu Ferrari vs. Pegawai Polis

Amik kau obat. Undang-undang tetap undang-undang, kalau dah salah jangan tunjuk hebat. Penyakit ni banyak kat rakyat Malaysia. Kalau polis Malaysia buat macam ni, confirm PR jadikan modal jajah Putrajaya for their next move.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

18 comments

  1. sape yg drive kete 2?…bukan tow truck ke angkut g balai?

  2. padan muka, sesuka hati nak lenyek kaki orang. ingat dia pakai ferrari dia boleh buat lagak. betul la ckp admin, kalo kat malaysia, confirm jd modal tahi PR.

  3. salam. admin, apa kait tentang komen kepartian berdasarkan video tu? boleh kan buat komen yang lebih bernas, bukan?

  4. bila PR kene hentam je x boleh….klau BN kene hemtam di boleh kn je…karut

  5. BN ka PR ka. chit podah…… LEMBU GOLEK lagi best…..

  6. dislike trus media malaysia ni dia kutuk pr
    jgn jdi bodoh la oiii

  7. Hak tuih PR…dasar janji munafik.

  8. admin..takda kena mengena sama politik ok..noob admin..

  9. Pencinta Undang2

    polis ni memang brani good job. Walaupon driver bawa ferrari pon sanggup lagi tahan. Betul ckp admin kalau kat malaysia memang PR boleh bawak modal. Tapi bukan modal polis ganas. Tapi disebabkan polis tak makan rasuah. Tengak saja polis d luar sana. Smua berani menjalankan tugas. Polis d malaysia akan menjalankan tugas tapi tidak adil. Yang berduit bermaharajalela tapi yang kurang berduit jadi makanan polis. Malaysia is totally difference since ferrari owner can buy police dignity. Sorry to all police who didnt bribe, sape makan cili dia terasa pedas

  10. bodo la korg nie…

counter statistics