Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Super Real: Ruang lif runtuh, iklan IPS monitor LG

Super Real: Ruang lif runtuh, iklan IPS monitor LG

Kalau ni super real, kami nak troll girlfriend kami! Buahaha! Namun ade komentar mengatakan ia diperbuat menggunakan teknologi CGi di mana terdapat reflection green screen. Hmmmm.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-birthday-anak-farid-diana-mediamalaya

Sekitar Majlis Harijadi anak ke-2 Farid Kamil & Diana Daniella (6 Gambar)

Baru-baru ini Farid Kamil dan isteri, Diana Danielle telah menyambut hari ulangtahun kelahiran anak kedua ...

9 comments

  1. apa punya komen ni……….macam kutuk malaysia la…..

  2. x blh dikutuk ker jika iyenya kenyataan……jgn nak punahkan rakyat….rakyat berhak memilih…!!!

  3. mmg la xbez sbb tempat tu utk budak2..kalau bawak anak ok la..

  4. apa ni…nak komen mengutuk nikat blog dia la…apa le…..

  5. hampeh…

  6. huh…….aku akan begitau kenapa aku hate legoland at malaysial ni…….sebab legoland tu sial macam pengurus besarnye………sial.aku baru go to legoland yang f#*k tu….ataupun lego stupid land……………….
    ala..dah beratur lama gila nak tiket ke apa……lepastu bila masuk dalam.kena beratur lagi nak main permainan yang sial tuh………..puki je aku tunggu.main ……..roller coaster bukan best pun .mencabar apa tadak……..macam budak2 je aku tunggu.tunggu dekat setengah jam tapi bila main macam taik la.sekejap je ……dua minit tu habislaaaaaa……..dah la mahal2 barang lego ego apa tah….puki je………….
    dahla………ala setakat buat bangunan drpd lego baik takyah…aku mana heran karang roboh jugak……buat loji pun baik……..lego stupid land la katakan….dahla…panas ………….panas memang baik tapi kulit will black as negro…NEGROSS-negro jijik……….jadi tanah lombong la legoland…..nanti jadi macam safari park………..kosong dah kat johor tu….dah jadi hutan kot……….so,aku nasihgat dont go to legoland on malaysia……….umno-united malaya no OTAK…..undi prpas.

counter statistics