Thursday , November 23 2017
Home / Lain-Lain / Super Realiti: Apa yang orang mabuk nampak ketika mereka high (23 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

17 comments

  1. ape yg cube d sampaikan ni..??

  2. SENANG.. GAMBARAN ORANG YANG SEDANG BERKHAYAL AKIBAT ARAK

  3. bila mabuk semua nampak Ok..nampak best..padahal…semua palsu belaka

  4. Kalau aku jadi pelukis gambar2 ni, gambar terakhir aku lukis, pemabuk yang sedang minum, tersengih-sengih dan bertepuk tangan bila nampak setan tengah baguih dok kencing di dalam gelas arak dia. Arak kan air kencing setan…

  5. Taktau la, sebab tak penah minum arak. Kalau betul la camtu, sebab tu la arak tu haram.

  6. dia mempromote arak

  7. sebab tu la arak diharamkan ..

  8. Xphm aku gmbo ni..wakakaka

  9. aku bangga aku tk penah sentuh arak. im alcohol free yeahh

  10. yang facebook tu memang xtahan…hahaha

  11. Memang ramai orang islam tak minum arak, tapi ramai yg mengamalkan sex bebas..tapi ramai jugak yg minum arak, tapi tak mengamal sex bebas…bottomline…when come to free sex..all say yes..haha

  12. heheheheeeeeee … :p

counter statistics