Saturday , December 10 2016
Home / Lain-Lain / Super Sabar: Transformasi orang gemuk turun 79 KG selama 3 tahun

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

9 comments

  1. Np last² jadi gitu

    • mesti la jadi camtu, dah selama ni gemuk, kulit dah meregang, bila lemak-lemak dah hilang, saiz dah turun, kulit yg dah terlalu lama meregang takkan kecut balik. think dude…think…

  2. Terbaik!

  3. sedut lemak ni…klu bersenam tak jadi mcm ni…

  4. aku pernah jadi orang gemuk. community hates me, pelajaran makin terok, awek yang aku suke rejected aku. aku sedih, menangis, berdoa pd Allah agar berikan aku perubahan diri. 6-7 bulan kemudian, berat aku turun dari 102KG ke 51KG. Aku dh ade ramai kawan, studies slightly better, tpi yg aku heran awek yg aku suke tu tibe2 suke kat aku balek. "Ooohhh, dulu mase aku gemok mcm sumo, bukan main agi ko hindarkan diri dari aku. Skang aku dh kurus, bru ko nk mesra ngan aku…" Aku rejected dia mcm dia rejected aku dulu. Dia kecewa, menangis… aku cuba untuk tenangkan dia. Aku minta maaf kat dia, aku nasihati dia masih awal utk kita couple, kene fokus pelajaran dulu. And aku nak dia jadi kawan rapat aku. Dia dah tak nangis dah, dia happy. Dia pon minta maaf kat aku.
    Tak lama kemudian, kami dh jadi kawan rapat, belajr sama2, sosial same2, kuar jln2 same2 sbgai kawan… aku gembira semua perkara perit dah berakhir. Terima kasih kpd Allah krana memberi aku peluang utk mengubah diriku ini.
    Aku pon pernah ade 'lebihan kulit' mcm mamat kat atas tu. tapi aku decided for six pack. Aku berusaha, dan tekun. 2-3 bulan kemudian, aku dh ade six pack. Aku buka baju mase maen bola kat skolah, awek2 sume cair, padahal aku buka baju hanya pasal panas. 'lebihan kulit' aku mcm mamat kat atas tu akan hilang secara naturally.

counter statistics