Sunday , December 11 2016
Home / Isu Semasa / Super Sadis: 300 anjing pitbull diselamatkan di Manila (18 gambar)

Super Sadis: 300 anjing pitbull diselamatkan di Manila (18 gambar)

Nak kesian ke tak, nak kesian ke tak. Anjing pitbull tu, silap hari bulan makan tuan woo. Beginilah nasib 300 anjing pitbull yang berjaya diselamatkan oleh polis Filipina dari menjadi sebahagian judi ‘dog fighting’ secara online. Ketike diselamatkan, anjing-anjing ni dalam keadaan yang teruk. Sama ade sakit ataupun cedera. Polis telah menangkap tujuh orang rakyat Korea yang terlibat dalam perjudian ini.

Sumber dipetik: AFP

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

15 comments

  1. adohaii..ksiannya … ada la blsan org yg buat haiwan cmtu … kang suatu hri anjing blas dndam,bru mnusia tau .. nothing imposibble der ,,

  2. kesian betulll…..sebenarnya org yg buat cam tu diaorg lagi teruk dari anjing2 tu

  3. pic last tacingg btull..mcm anjing tu mnitis air mate mntk dslamatkan

  4. kejamnya la manusia

  5. ini manusia jenis yg bangang

  6. sian anjing2 ni..sebak aku tgk 🙁

  7. Berikan semua anjing ni pada Cesar Milan, dia akan ubah semua anjing ni jadi the most stable dogs. Contohnya macam anjing belaan dia nama Daddy. Daddy tu pitbull la.

    Kesian anjing-anjing tu semua. Jinak pulak tu. Tapi tak dijaga dgn betul dan tak diberi makan. Bodoh punya manusia. Patut buat balik kat diorg camna diorg buat kat anjing tu, dan suruh diorg fight sesama sendiri mcm diorg suruh anjing tu fight. Lahanat!

  8. arghh..x sanggupku nk melihatnye. manusia mmg mengong…

  9. yg pengn punya mah susah eh mlah pd d mati,in

  10. ksie sya satu dong ajing pitbullnya

  11. anjing pitbull pun punya hati kaya kita punya rasa dendam

    emang harus anjing pitbull selalu bertarung (TIDAK) anjing pitbull anjing yang setia pda tuan nya
    pengalaman saya pernah d tolong anjing pitbull d saat saya sedang kemalingan ..
    maka buat orang" yang suka menyiksa anjing balasan anjing lebih kejam

    salam benk pitbull <3

  12. mau satu dong anjingnya banyak banget

    siapa yg punya anjing pitbull barulahir dan kamu ga mau urus saya mau urus
    =/

counter statistics