Sunday , April 20 2014
Home / Isu Semasa / Super Sadis: Pengawal peribadi wanita Muammar Gaddafi dibunuh kejam (3 gambar)

Super Sadis: Pengawal peribadi wanita Muammar Gaddafi dibunuh kejam (3 gambar)

Kalau uols rasa kematian Gaddafi satu kemenangan buat dunia, uols perlu bace di bawah.

Ketika arwah Muamar Gaddafi melarikan diri dari serangan tentera pemberontak di Libya, pegawai peribadi wanita yang merupakan anggota Amazonian Guard telah dibubarkan dan masing-masing bersembunyi dan melarikan diri. Unit ini mempunyai seramai 15 orang yang ditugaskan untuk menjaga arwah dalam apa jua situasi.

Menurut arwah, dia mengambil wanita sebagai pengawal peribadi kerana beranggapan lelaki Arab akan menghadapi kesukaran untuk menembak wanita. Nampaknye die silap, mereka tidak menghadapi kesukaran tetapi bertindak kejam dan seperti binatang terhadap pengawal peribadi wanita yang dikesan ini.

Ini adalah gambar tiga orang anggota unit Amazonian Guard yang telah dikesan. Gambar di atas menunjukkan satu daripadanye telah ditembak mati bersama-sama teman lelakinya ketika cuba melarikan diri dari sekatan jalanraya.

Mangsa kedua yang mengenakan makeup untuk mengelakkan diri dikenali pula telah ditangkap dan dibelasah sehingga mati. Manakala mangsa ketiga adalah yang paling kejam apabila diculik oleh tentera pemberontak kemudian diseksa dan dirogol bergilir-gilir setiap hari sebelum akhirnya mati akibat dicekik oleh mereka. Kemudian mereka meletakkan nota bertulis “Nasib si pelacur Gaddafi”.

Sumber dipetik: chinaSMACK

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

40 comments

  1. macam haram perangai masing2..korang tau tak sebenarnya ini semua rancangan US..dorang nak masuk negara2 arab..sebab tu dorang buat provokasi tentang pemerintah2 ni..sedangkan gaddafi adalah pemerintah arab yg paling ditakuti barat…

    • ye, betul tu. ini semua rancangan US dan sekutunya nak menjajah bumi arab, nak amik sumer asli negara2 tu semua, sbb diorg skarang dah makin banyak berhutang. nak cover hutang, jajah negara yg kaya dgn sumber asli. hanya gunakan manusia2 bodoh dlm negara tu, buat provokasi dan hasutan, akhirnya rakyat2 yg kononnya nak menegakkan 'people's power' menggadaikan negara sendiri kepada kafir harbi.

      moga negara kita terlindung dan dijauhkan daripada semua ni…amin…

  2. Astagfirrulah…pa nk jd dgn org Arab ni? Dah mcm iblis perangai memasing, memalukan org Islam je. Nantilah, balasan org buat ni.

  3. gadaffi cuba nak perkenalkan matawang baru dinar emas,,,kalau jadi, matawang US u euro akan jatuh, sebab tu la dorang buat provokasi camni utk jatuhkan gadaffi.

  4. yang last tu kena rogol sebab maybe dia cantik kot..ahaha!tp mmg cibai sngtlah dia buat camtu pun..tangkap sudah..alahai…pendek akal betul lah

  5. Lepas ni baru dorunk menyesal giler kentang dgn pilihan dorunk sendiri,, kesian dgn bodu guard x bersalah tu

  6. orang tu kena rogol ko boleh gelak plak!! tak kena kat ahli keluarga,kawan2 sendiri memang takde perasaan!

  7. apa dosa dorang ni yg iblis2 tu wat smpai mcm ni.. kononnya ghadafi tu jahat, yg dorang wat camni baik sgt lah..?

  8. sian…menunjukkan kebodohan pemberontak libya…dia org ingt lps bnh gadafi leh idup demokrasi mcm amerika agaknye…bodoh sgt otak mereka….semoga allah melaknat mereka yg bertindak kejam keatas wanita2 berkenaan…al fatihah tuk yg terkorban…

  9. kucinghitamkakipanjang

    name je islam… MasyaAllah.. malunya aku.. manusia x layak bg hukuman. Hanya Allah yg layak

  10. btul2 mmg us nk hapus pemerintah islam….dia tk dpt direct ….dia hasut rakyatnye yg buta mata hati..kononnye jdi mcm us tu… moden d nasib lbih terbela….tgk aje irq ..slps Saddam mninggal dh moden & aman ke…..tk lama lgi rkyat Libya akan myesal dgn tindakkan mreka. Skrg ni tiada lgi KHALIFAH ISLAM yg digeruni kafir laknat. Mgkin kah emas hitam yg Allah kurnia kan pd umat Islam ditakluki kafir?????

  11. Allahuakbhar………….Semua ini adalah propaganda USA yg mahu menghancurkan dunia Arab…. Mulanya Iraq, menyusuli Aghanistan, hancur pulak Pemerintahan Mesir, Pakistan, Iran dan terbaru Libya…… Pesanan dan iktibar kepada semua Rakyat Malaysia…

  12. Ya Allah…kenapa begini? Sanggupkah kita jika ini berlaku di negara kita…fikirlah sebaiknya untuk menjadikan negara kita sentiasa aman,damai dan makmur…auzubillah.

  13. Innalillah..sian dorg..huhuhu…

  14. astaghfirullahhal'azim….gila la diorg ni….takotnye ngan manusia zaman skang..inilah dinamakan bila nafsu mengatasi akal..

  15. U see, one after another negara Islam dihancurkan oleh barat a.k.a kafir laknatullah. semuanya bermula daripada penyebaran ayat2 menghasut saja. rakyat2 yg buta hati terus percaya tanpa usul periksa, memberontak tak tentu hala, menghalalkan pembunuhan, kononnya nak menegakkan kuasa rakyat, dan akhirnya tengok apa jadi. kezaliman dan pembunuhan berleluasa di negara Islam sesama org Islam.

    kafir buat apa? tepuk tangan, gelak besar tengok kebodohan umat Islam zaman skarang yg mudah kena tipu, kena hasut, mudah terpedaya. and please buka mata, negara kita pun dah mula jadi perkara yg sama, orang Islam kita mudah dihasut dan diperdaya.

  16. ya allah..semoga mereka dapat balasan dengan setiap apa yang mereka lakukan…lihat saja iraq sampai kesudah tidak aman ..dulu beria menjatuhkan sadam hussien sekarang dorang juga akan menerima nasib yang sama..ini cuma propaganda us ja

  17. semoga negara kita terlindung dari bala fitnah dunia akhir zaman mcm nie :(

  18. masyaAllah ..semoga allah m'balas segala kejahatan dan kekejaman mereka terhadap org islamm …
    pray for our country …. semoga allah melindungi kte sume ,,,,

  19. sebab tu dalam hadis ada mengatakan bahawa di akhir zaman nanti pejuang yang memegang panji hitam dari timur yang akan bersama di belakang nabi isa dan imam mahdi berperang melawan dajjal dan yahudi bukanya orang arab? walaupun ianya termaktub dalam al quran dan cukup sahih tapi adakah bangsa arab dapat memahaminya ( kerana mereka berbahasa arab ) … nyata mereka langsung tidak mengambil panduan itu untuk bersatu melawan kejahatan sebenar….

  20. orang arab mmg bodoh & pentingkan diri sendiri. arab kaya raya semua lari ke barat bersenang lenang…sudahnya mati dgn menantu diraja. bukan peduli pun apa yg jadi kat negara sendiri

  21. kan bgs klu sume negara arab bersatu untuk menentang kekejaman israel ….
    act ,org arab sgt sombong dan pentingkn diri dorg sndiri ..akhirnye menjerat negara sndiri …
    bodoh sombong ..mudah terpengaruh ngn propaganda ngn kafir …
    tggu la p'balasan diakhirat nnti …
    sgt kesian ngn org yg m'jadi mangsa dan kanak2 yg masih kecil …

  22. ape yg x kena nye ngan pemerintahan gadaffi. 40% hasil minyak libya di share kpd rakyat die,education pecuma,letrik percuma n byk lg. untung dpt pemerintah yg baik dn mngamalkan syariat islam ni. tp last2 rakyat libya yg hancurkn negara sndiri. sume ni sbb kebodohan sndiri r,snang sgt kne tipu

  23. Sedihnya lepas satu2 Negara Islam Di lapah,, Dijajah Oleh Negara2 Besar Kafir Laknatullah ats alasan pembebasan hak Asasi Manusia,, menghasut rakyat tempatan utk memberontak & Berdemotrasi Jalanan….. Dan Yg Paling Geram PBB Pula Menjadi Kuda Tunggangan Mereka Utk Menghalalkan Cara Diatas Segala Tindakan Mereka Itu…….. Dan Yg Paling Amat Kecewa Sekali Di Mana OIC langsung X ambil Tahu Buat Buta Mata & pekak Telinga Saja…..Hanya Sia2 saja Ada Pertubuhan Negara2 Islam ( OIC) …

    )

  24. Masukkan teks di sini!

  25. aduhh ksian mreka …kjamnya …. da lha blsan pda org yg buat mreka smpai mcm tu skli… hrp2 roh si mati brada di tmpt yg briman..aminn…

  26. X MUSTAHIL SASARAN SETERUSNYA ADALAH IRAN…:-(

  27. Perbuatan yg sangat keji dan xbertamadun..inikah kebebasan yg dilaung2kan oleh pemberontak selama ni..bertindak kejam sesuka hati..langsung tidak menggambarkan peribadi seorang muslim..Al fatihah untuk mangsa..

  28. Korang yg komen sedap2 sgt ni, korang kenal ke siapa “Muammar Gadaffi”.. Siasat dulu…… Setelah peroleh segala story ttg dia bg tahu dlm ni ok….

  29. masalahnya sahih ke ni semua orang yang dalam gambar tuh…macam photoshop je yg 2nd photo tuh…then yg 3rd photo tuh tak nampak muka langsung yang 1st tu samar2 je…

  30. inilah kebodohan umt islam sekarang…..org kapir duk bersorak….

  31. inilah fitnah dajjal kot korang nak tau…

  32. Ni perjalanan untuk kedatangan dajjal. Ya'juj dan Ma'juj dah muncul.

  33. org libya lagi tau dri korang sume….korang sume dok libya ke??n korang pasti ke org islam yg rogol n buat sume perkara kat pompuan2 kat atas tu…kat libya pon ade org kafir lah….

  34. aku minta maaf sebelum cakap,,, akupun setuju ngaan korang US cb menjajah rkyt arab… dan itu gak yang sllu aku dgr,,, n fsl gadzaffi,, trma kat arab saudi q dgr byak yang tak sk kat dia.. ada yg kt dia mati ahsan(bagus)

  35. pencinta kedamaian

    mangsa yang ketiga yang paling kesian. langsung takde perikemanusiaan. pembunuh2 dan perogol2 ni memang dah jadi geng iblis. ni lah orang kata bangsa yang menjadi pengkhianat bangsa sendiri. gila kuasa, gila harta dan macam2 gila lagi lah!

  36. yg korang ni kutuk pemberontak ni korg kenal ke sejarah gaddafi ni? mobarak kt syiria lg? Bangsa syiah ji konon2 menentang israel padahal diorg penyokong no 1.mesir skrg selepas rakyat bangkit tgk sapa yg naik? iikhwan muslimin yg naik.kaji dulu jgn dok terima je apa dr tv3 n media arus perdana..yg bunuh perempuan tu confirm ke pemberontak,yg confirm harta gaddafi tu berbillion2 tu adalah duit rakyat n sogokan us n israel

counter statistics