Thursday , October 23 2014
Home / Pelik / Super Sadis: Tindakan askar Afganistan yang lagi worse dari askar Amerika (video)

Super Sadis: Tindakan askar Afganistan yang lagi worse dari askar Amerika (video)

Hari tu, ramai giler yang marah apabila video askar Amerika Syarikat kencing pada mayat-mayat askar Taliban malah featured dalam berita-berita dalam Malaysia. Sampaikan ramai yang mengutuk tindakan tersebut. Tapi macam mana pulak dengan video ini? Apabila sama jenis kaum buat tindakan lebih teruk terhadap mayat-mayat kaum sendiri? Not for the faint hearted.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

9 comments

  1. itu ialah askar afganistan yg ada jadik tali barut amerika laknatullah…medamalaya..be more matured..pk bnyk kali before blame our own religion…allahhuakbar!!

  2. hey…sesenang je kan kau bakup amarika kan…

  3. walaupun yg dah jadi mayat tu tali barut amerika patut ke diaorang buat mcm tu?? dah bunuh tu dah la.. tak perlu nak malukan atau seksa mayat.

  4. tak sggup nk tgk smpai abes……..

  5. bodoh betul dorang ni…

    – layan kat sini lagi bagus http://www.diskaun.my

  6. rasanya yg mati tuh taliban.. yg pakai baju askar tuh talibarut US…

  7. pengkianat negara.. tentu la diorg geram. nk kata video ni lg worse dr video askar amerika kencing atas mayat tu mmg xleh pakai..

  8. mukin askr tu ada keluarga dia org mati kena bom berani mati ker tu dia org balas balik tu……..atau pon mereka geram di sebap kan yg si mati tu negara org kucar kacir…..itu pendapat saya lah…kalau sy pon org buat onar kat keluarga sy sy balas…tak pon negara sy….mati di negara sendiri dari jdi pelariyan negara org……

  9. mesranmathusain

    klu betoi pengkhianat memang tu le hukumannya saya sokong,tapi kalau pengkhianat(7 ORANG) yang bagi I/C kat warga asing tu dihukum camtu lagiiiii sayaaaa sokongggg 100%%%%%%%%%%%%%%%%% bagi pengajaran kepada yang lain.

counter statistics