Friday , September 30 2016
Home / Pelik / Super Sama: Duit Malaysia baru dibandingkan dengan duit cina mati

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

14 comments

  1. tak sma pun. maybe kaler je sama. yg lain totaly different.

  2. HAHAHAHAHA APER PUNYA BANK NEGARA….. KENE KENCING DENGAN PENGELUAR…. MEMALUKAN…. DUIT MALAYSIA SAMA CAM DUIT CINA MATI….. LAIN KALI SURUH ANAK BANGSA YANG DESIGN…..

  3. mse mule2 dpt dlu,aku igt duit saidina….hehehe…kertas nye pn mcm keras/tebal skit dr yg skrg…

  4. ala…duit Cina mampus tu yg tiru duit kertas kita!ape la bangang korang.

  5. ala..kutuk2 bank negara pun nti kau gak sebok guna duit tu..bersyukurlah..

  6. a ah lah mama.. suke-suke bapak tiri laki mak dia jer kater org bangang.. papa rase dia bukan setakat bangang jer.. !@#$%#$^ huhu…. nasib baik bulan pose..

  7. kita ni.. suka banding dengan yang teruk.. cer banding yang ok…

  8. janji duit btol ade nilai…full stop!

  9. hahaha… patut le aku ada dgr isu kaum tu x puas hati duit baru sama ngan duit mati dorg. "HELL BANK NOTE" lagi tu. scary dowh… abih tu, yg masuk syurga nak guna note mana pulak???

    • setahu saya cina percaya kalau mati masuk neraka.there's no syurga for them.kalau mereka baik mereka akan dapat kehidupan kedua..maksudnya dilahirkan semula…
      sebabtu diorang nk hidup puas2 kat dunia..nk jadi kaya semua.

  10. 1malaysia la katakan..

  11. alahai…

    Duit cina mati lg senang nk print & tiru mana2 currency pown…

    Lg pon kalo mati kat tanah cni xkn nk guna euro..hahahaha

  12. hello there and thank you on your information ? I have definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this website, as I skilled to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I were brooding about if your hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading cases instances will often have an effect on your placement in google and could injury your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you replace this again very soon..

counter statistics