Thursday , December 8 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Sardin: Taman Tema di China yang crowded (4 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

16 comments

  1. euwwwww…dh penuh mcm ni pon lagi mau mandi ka?mandi air kencing jeler.

  2. kalau raba2 awek cun xprasan ni..

  3. isk…tak sanggup aku nak pegi tempat camni. mandi kat rumah lagi bagus.

  4. diaorang ada mcm ala2 party buih tu kot.. sesak sungguh. tapi china memang ramai manusia pun.

  5. mesti ada bau ketiak hangit memasing…

  6. ni bukannyer yang nak buat rekod dunia tu ke?

  7. Euww… ini serius! ada haiwan dalam bahaya, ada haiwan dalam bahaya di sana… Takut virus tersebar melalui air je lah…

  8. hish~! sumpah slekeh+geli+nk muntah aq tgok,,,

  9. eeii..gelinyer…mesti air dalam kolam tu dah bercampur dengan air kencing…huhuhuhu

  10. cahh buat apa mau brebut mndi dkat situ.. berak kha org kat situ..mludah ker..euhh… dh lha ktor.. lbih baek mndi kat rumah sja lha .. sma juak tu air… bukan special sgt pn air tuhh

  11. euuuuuuuw…….dah mcm ape dah nie tin sardin pon tak sepadat nie…nie kalau berak mesti ramai2 dapat rasa kan eeeuw………nasib laaaa negara kite tak macam tuuuu……

  12. penuh gan air kencing le ni

  13. Gelinye mandi disitu.ngape dia org tak rase rimas.agak nye tak bernafas kot. Org bandar tak ade tempat nak pergi ber riadah.kesian meke.

  14. papaniklanmalaysia

    Kalau dpt meraba konek barang sebatang dua, mesti best giler nih!

counter statistics