Saturday , December 3 2016
Home / Lain-Lain / Super Sayang: Aksi ibu beruang lintas sungai bersama anaknya (4 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

14 comments

  1. terharunya tengok….

  2. aduhai…terharu sangat tengok kasih sayang ibu beruang pada anaknya…

    tapi manusia tak guna dgn tanpa rasa bersalah pegi bunuh beruang2 kutub ni…

    tak guna betul!

  3. kasih ibu membawa ke syurga..

  4. sedih2…

  5. i wish to be like this bear..so sweeeett

  6. alolo….comeynyer…beruang pn pandai nk fkir letak anak kt belakang…ada rs risau tkt2 anak dia lemas..cmne la dia ckp kt anak dia…meh cni naik ats belakang ibu..cpt2…nk g seberang nih..heeee

  7. ala sweetnyee.. ♥♥♥

  8. Terbaikkk!!! Tersangat lah comelnya… Rasa nak peluk2. Kalau peluk, alamatnya aku tinggal tulanglah…

    Pic #2 tu, best jer nengok nyer. Anak beruang tu confident ja duduk atas belakang mak dia yang dah tentu akan buat apa saja untuk dia.

  9. Tp manusia plak ramai yang buang anak…dera anak…sedihnye..

    **peringatan utk diri sendiri utk jd ibu yg lebih baik..insya Allah..amin..

  10. tow tweet….mcmne la manusia sggp buang ank 2 ye?…klu buang, i mean letak kt tempat selamat ok la lagi…part yg bunuh n buang 2 yg aku xbleh tahan…

  11. kesiannya beruang kutub skang.. mgalami pemanasan global & pembunuhan krana manusia yg tak berhati perut.. huhu..

  12. tiut nyerr

  13. kat chow kit ade jual ni . .
    hakhakhak

counter statistics