Tuesday , September 27 2016
Home / Lain-Lain / Super Sayu: Iklan Raya Adilfitri Bernas

Super Sayu: Iklan Raya Adilfitri Bernas

Video yang mengajar erti sesusah manapun, diorg masih senyum dan tak mengeluh. Anda bagaimana? Baru jammed nak masuk shopping complex sebab nak raye dah mengeluh & bosan? Renung-renungkanlah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

6 comments

  1. ohhhh sedihnyer.. beruntung kite yg cukup sifat ini ya allah

  2. Iklan terbaik. Kudos to the director. Mengalir air mata dibuatnya…bersyukurlah dgn apa yg kita ada skarang. ada orang yg lebih susah drpd kita. tak payah la komplen2 memanjang. apa yg ada itu dah bagus,

  3. Terbaik iklan nie…. bikin aku MENANGIS….. terbaik…..

  4. mmg sedih…byk kali kesat air mata.asyik meleleh aje…

  5. iklan terbaik yg pernah msia ada…slalu tgk iklan thailand je yg sadis2 mcm ni…hehe…byk yg kte bleh blajar dr iklan ni…aku stat nangis mse ahmad ckp diarindu kt mak dia…huuaaahhh……

    *p/s:dorg shooting kat bahau…so ado sapo2 x carik pakcik teksi tu?…

  6. Sedihnye…

counter statistics