Friday , December 9 2016
Home / Pelik / Super Scary: Adakah anda akan belikan anak patung ini? (9 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

14 comments

  1. wow SCARY nyer…. letak kat bus stand, lif, tepi jalan bagus nie

  2. Ahahaha. Tidak. Baik beli teddy bear yg lembut2 daripada anak patung yg menakutkan macam ni.

  3. eh mane nk beli?? nk prank org bgs gk nih

  4. mayat bayi dijumpai………

  5. photoshop lerr….

  6. Macam RCW kecik2. Huhu

  7. Seramnye siottt

  8. boleh buat filem Chucky baru ni…

  9. mcm baby vampire

  10. menakutkn, org kafir ni xad bnda ln nk reka.siapa2 ibubapa yg bli ank patung bg kt ank dia mmg bodo sgt2.menakutkn bdk2 je..lg pn syatian mudah msk dlm patung mcm ni….!!!

  11. dah xde benda nak main dah dorg ni…

  12. Comel…

counter statistics